BIX3--hobbyking
Postat 24 November 2014 - 03:21 PM
Dan Liviu, la 24 November 2014 - 01:48 PM, a spus:
BIX3 de la hobbyking-
stima!
Cum ti-am zis si in mesaj . Produsul a aparut pe site in European Warehouse dar inca este in tranzit . 83$ ARF . Eu zic ca pana de Anul nou trebuie sa ajunga :D
Postat 24 November 2014 - 03:31 PM
Mai exact pe data de 7.11.2014 hk a primit 30 bucati care s-au vandyut in aceeasi zi . Ca painea calda :))
Postat 24 November 2014 - 11:34 PM
renatoa, la 24 November 2014 - 09:29 PM, a spus:
tren de aterizare :))))))))))))))))) 10 buc. am luat. Avioanele le-am aruncat, trenurile le-am pastrat ca erau misto, carbon cu keval :)).
Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 24 November 2014 - 11:36 PM
Postat 25 November 2014 - 08:37 AM
Adica Sirius e pe piata de 2 ani, la 50$, are tren de aterizare, si asteptati sa scoata HK tren de aterizare, ca de aia te numesti modelist, sa nu poti pune singur unul... :(
Chiar daca intentia a fost ironie, unii s-ar putea sa te fi luat in serios...
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 25 November 2014 - 08:38 AM
Postat 25 November 2014 - 09:48 AM
Postat 25 November 2014 - 10:06 AM
renatoa, la 25 November 2014 - 08:37 AM, a spus:
Adica Sirius e pe piata de 2 ani, la 50$, are tren de aterizare, si asteptati sa scoata HK tren de aterizare, ca de aia te numesti modelist, sa nu poti pune singur unul... :(
Chiar daca intentia a fost ironie, unii s-ar putea sa te fi luat in serios...
:))))))))))) cine naiba sa ma ia in serios cand am zis ca am luat 10 avioane si le-am aruncat ca aveam nevoie doar de trenurile de aterizare? :))))) Am ras eu singur vreo 10 minute.
Acum serios,
Incep sa imi cam fie clare lucrurile cu HK la avioane, spumele nu merita, sunt prea scumpe si sunt urate si prost facute, iar balsa e prea grea, evident intr-un procent mic sunt si avioane reusite la ei dar sunt putine si nu au un standard de calitate cum trebuie.
Cat despre Bixler, intre acest avion si unul de la Dululutu, aleg de la Dululutu, eu pe avioanele de la el am invatat sa zbor si cred ca zbor foarte bine, mai e de munca clar, dar deja am dat-o si pe 3D cu Yak de la el, vine si biplan 3D in curand, iar preturile lui sunt mult mai mici decat la HK.
Bixler o fi bun pentru FPV si cam atat, in rest nu stiu ce sa zic. Dar pana si la FPV, iti face Dululutu o aripa perfecta pentru FPV.
Ii fac reclama pentru ca este o solutie foarte buna pentru Romania, sa iei avioane de calitate, foarte bine facute iar preturile sunt mici, plus ca omul iti ofera consultanta de calitate in tot ce inseamna aeromodelism, are experienta de multi ani in acest domeniu si este un pilot extraordinar.
Spor,
Postat 25 November 2014 - 11:24 AM
bogdan.motrici, la 25 November 2014 - 10:06 AM, a spus:
Acum serios,
Incep sa imi cam fie clare lucrurile cu HK la avioane, spumele nu merita, sunt prea scumpe si sunt urate si prost facute, iar balsa e prea grea, evident intr-un procent mic sunt si avioane reusite la ei dar sunt putine si nu au un standard de calitate cum trebuie.
Cat despre Bixler, intre acest avion si unul de la Dululutu, aleg de la Dululutu, eu pe avioanele de la el am invatat sa zbor si cred ca zbor foarte bine, mai e de munca clar, dar deja am dat-o si pe 3D cu Yak de la el, vine si biplan 3D in curand, iar preturile lui sunt mult mai mici decat la HK.
Bixler o fi bun pentru FPV si cam atat, in rest nu stiu ce sa zic. Dar pana si la FPV, iti face Dululutu o aripa perfecta pentru FPV.
Ii fac reclama pentru ca este o solutie foarte buna pentru Romania, sa iei avioane de calitate, foarte bine facute iar preturile sunt mici, plus ca omul iti ofera consultanta de calitate in tot ce inseamna aeromodelism, are experienta de multi ani in acest domeniu si este un pilot extraordinar.
Spor,
Mah tu ai ceva procent de la Dululutu pentru reclama? :p
Postat 25 November 2014 - 12:05 PM
Postat 25 November 2014 - 01:24 PM
RedDevil, la 25 November 2014 - 11:24 AM, a spus:
:)))))))) nope, o fac din respect pentru ceea ce face si in acelasi timp incerc sa le ofer oamenilor alternativa locala ca sa sustinem economia locala plus ca e mult mai ieftin si mult mai bun.
Postat 25 November 2014 - 01:50 PM
bogdan.motrici, la 25 November 2014 - 01:24 PM, a spus:
Mai ai de lucrat, multi sunt indoctrinati cu porcaria H, ma mir Bogdane cum ai invatat sa zbori cu izicraftu ala cu motor in bot, dar vai cum de nu ai reusit sa il faci zob? oare cum ai putut evolua fara motor in spatele aripii, esti un fenomen :)
Aceasta postare a fost editata de RedDevil: 25 November 2014 - 01:52 PM