Pagina 1 din 1
Apollo 11 Proiect de iarna
Postat 09 October 2005 - 06:53 PM
Acum ca am tot facut rachete asa dupa minte, m-am hotarat in iarna asta sa fac ceva ca lumea :D
Ma intereseaza planuri pt un model la vreo 1-1,5m detaliate vreau sa fie cat se poate de aproape de adevar.
Deci astept link-uri, poze, planuri, pareri, idei
nu ma intereseaza altitudinea pe care o va atinge vreau doar sa o vad ca zboara.
voi folosi un motor pe baza de "zahar" de 18 sau 25 cm lungime in functie de planuri
astept tot ce aveti
Ma intereseaza planuri pt un model la vreo 1-1,5m detaliate vreau sa fie cat se poate de aproape de adevar.
Deci astept link-uri, poze, planuri, pareri, idei
nu ma intereseaza altitudinea pe care o va atinge vreau doar sa o vad ca zboara.
voi folosi un motor pe baza de "zahar" de 18 sau 25 cm lungime in functie de planuri
astept tot ce aveti
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
Postat 09 October 2005 - 08:29 PM
Eu pot sa-ti dau 2 comercianti care vind kituri de Saturn V.Dar pretul e cam piperat.
Primul de la firma Dragon cu 49 de euro de 28 cm inaltime kit din plastic
Primul de la firma Dragon cu 49 de euro de 28 cm inaltime kit din plastic
Imagini atasate
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 09 October 2005 - 08:58 PM
Nope.Dar pe tine nu te intereseaza marimea kitului ca ai timp toata iarna sa-l modifici la scara care o vrei.Iti trebe un shubler bun si dai la masurate si calcule. :mellow:
Postat 10 October 2005 - 03:03 PM
D3xt3r_Jr., la 9 Oct 2005, 18:53, a spus:
Acum ca am tot facut rachete asa dupa minte, m-am hotarat in iarna asta sa fac ceva ca lumea :(
Modelul asta ar veni ca o manusa la motoarele tale !
:( :( :(
http://moonpans.com/...s/SaturnV48.htm
Postat 12 October 2005 - 09:41 PM
Bai Dextere ia tu legatura cu domnu Pitts sa te puna pe felie cu rachetistii din Suceava care-s campioni mondiali la machete.
Poate au ei un plan de Saturn V sau daca nu de altceva daca te arde asa de tare-n talpi :lol:
Poate au ei un plan de Saturn V sau daca nu de altceva daca te arde asa de tare-n talpi :lol:
Postat 14 October 2005 - 06:13 PM
Salut D3xt3r_Jr. te-as putea ajuta eu cu niste documente daca vrei, si eu vreau sa construiesc impreuna cu un coleg de la facultate o macheta a navei Saturn V, una mai maricica si s-o donam facultatii de Ing Aerospatiale. uite o poza pt inceput pot sa-ti dau si niste schite cu dimensiuni daca vrei.
Imagini atasate
Arata acest topic
Pagina 1 din 1