Detalii despre produs gasiti aici: Link cu detalii tehnice
Detin istoric zboruri (va fi facut un xerox la ele, logul fiind cu toate zborurile mele pana in prezent)
Pana in 30 (aproximativ) de zboruri
Cutie de transport
Adaptor filtre pentru camera (nu am filtre cumparate - trebuie de 46mm parca)
Stickere (cele din poza vor fi pe o coala de tip a4 pe hartie din PVC lucioasa, or sa trebuiasca doar decupate)
Manualele si documentatia ce vine impreuna cu drona.
Nu a fost desfacuta niciodata, am vrut sa ii cumpar nucleu flytrex - dar datorita birocratiei nu a mai fost realizat acest lucru, motiv pentru care nu are nici un sticker inca lipit pe ea (trebuia sa o desfac daca cumparam nucleu flytrex si astfel trebuiau rupte stickele...motiv pentru care am asteptat)
Nu a fost lovita, cazuta, busita, prabusita. Nu are fisuri in carcasa.
Se poate vedea inca pe pinii de incarcare cat de folosita este.
A fost adusa din state la scurt timp de la momentul lansarii pe piata.
Piesele care vin de rezerva : bumpere pt antyjelow, 4 bureti pt tren de aterizare de rezerva, capacel pentru protectie camera, surubelnita etc.
Incarcator acumulator, incarcator wifi-extender
Card pentru camera 4GB clasa 10 viteza.
Soft updatat.
Zburat doar in regim de foto si fpv - nu acrobatic. Mod GPS si doar in exterior.
Pentru mai multe poze si istoric drona intrati pe : Ochi de vultur
Pret fix: 3.800 Lei.
Motiv vanzare: upgrade la versiunea + sau 3 daca apare curand sau alt tip de drona mai perfomanta...desi mai nou ma bate gandul si la o imprimanta 3D.
Daca nu obtin pretul dorit, o pastrez. Nu sunt in foame de bani, nu o fac pentru bisnita sau profit pentru ca nu ies pe plus oricum, doar vreau ceva mai mult, poate un S800 sau greu de grezut ca S1000.
Pentru mai multe informatii rog postati, rog nu postati inutil, imi cunosc produsul si starea in care o vand de aceea cer cat cer.
Preferabil predare personala: Bucuresti / Ploiesti.

Number of downloads: 118

Number of downloads: 111

Number of downloads: 122