Doar ca ma enerva la culme faptul ca acumulatorii NiMh trebuie sa stea cu oreleeeeeee sa se incarce... inclusiv pe incarcare ceva mai rapida.
Si eu fitos, am inceput direct cu LiPo si acum sa regresez la NiMh... ma innebunea.
Am trecut prin Grandarena si luat LiFe si motor BB de Life.
Dupa mufarile de rigoare... si un cablu de incarcare cu balansare la amandoua odata...

A iesit ce vroiam.
Deja am uzat-o moral destul pana acum...
Mai ales la drift, e o incantare. Filmele de pe youtube nu mint.
Dar studiind pareri si pareri si vazand-o cum raspunde la comenzi (mai ales cu rotile de touring), am realizat ca lumea avea dreptate...
un 2WD este mult mai manevrabil... in ciuda fortei de acceleratie muuult mai mare la 4WD.
DIntr-un simplu motiv: ca sa fie o masina perfecta ar mai fi avut nevoie de un diferential central, sau macar un slipper clutch. fara el manevrarea in curbe e aproape inexistenta.
Sa nu existe nici ca upgrade ?... Nu exista. Pur si simplu
Cata vreme pentru drift sunt destule upgrade-uri (uni-sens pe fata si diff cu bile pe spate), pt. roti touring nimic.
Am mai citit pe undeva ca totusi exista o solutie de compromis:
Se iau 2 diffuri cu bile, si pe fata si pe spate, dar difful care se pune pe fata se slabeste un pic pana incepe sa alunece.
Astfel, el are si rol de slipper clutch, chiar daca da o uzura mai pronuntata la saibele si bilele din diff.
Deci, SE POATE !
Comanda urmatoare va consta clar in 2 diffuri cu bile.
O sa anunt rezultatul testului.
Si daca intre timp a mai facut cineva testul, poate ma anunta si pe mine daca e ok, sau in loc de un diff sa iau alt upgrade. :)
Multumesc.