Modelism - RHC Forum: declansator foto - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

declansator foto ...pe ocazii.ro ! (pt. planoare !)

#1 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 27 September 2014 - 11:37 PM

Marinaru stiu ca a folosit unul pt. planor si am vazut unul pe ocazii.ro la 25 lei !... cine stie poate intereseaza pe cineva !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: ec243268c1d875f8ad09fb151669068b-5661526-300_300.jpg

0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 September 2014 - 03:42 PM

La planoare, la zborul liber, este eficient si indicat de folosit un dispozitiv care sa ajute la aducerea planorului la sol. Prin urmare, dupa depasirea celor 3 minute de zbor, un mic temporizator permite schimbarea pozitiei ampenajului orizontal si face ca planorul sa coboare. Dispozitivul dedicat modelismului se numeste (sper sa nu gresesc mult) autoknips, dar poate fi construit din orice alt sistem (mecanic deseori) care poate asigura acea intarziere reglabila, de cateva minute. Pe la zborurile cu motor sunt alti timpi si alte dispozitive legate pe alimentarea motorului, dar rolul este similar. O temporizare necesara pe undeva pe acolo...
Pe vremuri, la limita si nu de putine ori se folosea un fitil din material textil, care avea timp de ardere cunoscut. Cu oarece aproximatie isi facea treaba bine, un elastic trecut peste el era ars si restul treburilor se faceau in mod normal.
Am scris cateva cuvinte in caz ca e cineva curios, dar nu am nici o idee de pret.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 28 September 2014 - 03:43 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu