Va salut,
Cum/cu ce se poate lipi fuselajul din polietilena sau polipropilena. Exemplu, materialul din care este fabricat fuselajul modelelor de la LanyuHobby/Volantexrc ( Phoenix 1600,2000,2600, ASW28 2550, Raptor FPV )
Pagina 1 din 1
Modalitati d elipire a fuselajului din polietilena sau polipropilena
Postat 26 August 2014 - 09:02 PM
AlexC, la 26 August 2014 - 08:54 PM, a spus:
Va salut,
Cum/cu ce se poate lipi fuselajul din polietilena sau polipropilena. Exemplu, materialul din care este fabricat fuselajul modelelor de la LanyuHobby/Volantexrc ( Phoenix 1600,2000,2600, ASW28 2550, Raptor FPV )
cianoacrilat+accelerator sau epoxy
Fly it, like you stole it!
Postat 27 August 2014 - 11:34 AM
Pentru fuselajele din polipropilena sau polietilena ( precum cele de la LannyuHobby/Volantexrc) , am incercat o mare diversitate de posibili adezivi care se pot preta pentru lipire, inclusiv adeziv pe care era specificat ca lipeste polietilena ( pe majoritatea adezivilor este mentionat ca " nu lipeste polietilena" in rest lipesc cam orice)
Niciunul nu functioneaza.
Singura solutie testata care a functionat beton. Lipire/sudare cu letconul.
In cazul in care pentru sudare este necesara si adaugarea de material ( depinde de lipitura nu este obligatoriu necesar) se foloseste acelasi material din care este confectionat fuselajul.
Am facut suduri si cu adaugare de material si fara adaugare de material.
In cazul celor cu adaugare de material am folosit un fiting de polipropilena ( din magazinul cu articole pentru instalatii) care se sudeaza cu materialul din care este facut fuselajul.
Niciunul nu functioneaza.
Singura solutie testata care a functionat beton. Lipire/sudare cu letconul.
In cazul in care pentru sudare este necesara si adaugarea de material ( depinde de lipitura nu este obligatoriu necesar) se foloseste acelasi material din care este confectionat fuselajul.
Am facut suduri si cu adaugare de material si fara adaugare de material.
In cazul celor cu adaugare de material am folosit un fiting de polipropilena ( din magazinul cu articole pentru instalatii) care se sudeaza cu materialul din care este facut fuselajul.
Aceasta postare a fost editata de AlexC: 27 August 2014 - 11:39 AM
Postat 27 August 2014 - 11:47 AM
https://www.youtube....h?v=EqAA4Zg7zyw
Welding Plastic with Soldering IronBroken products of polymeric materials can be quite easily repaired by gluing. But there are materials that are very common in engineering and in everyday life, such as polyethylene and polypropylene. And qualitative glueing of these materials is almost impossible.
Welding Plastic with Soldering IronBroken products of polymeric materials can be quite easily repaired by gluing. But there are materials that are very common in engineering and in everyday life, such as polyethylene and polypropylene. And qualitative glueing of these materials is almost impossible.
Aceasta postare a fost editata de AlexC: 27 August 2014 - 11:50 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1