Modelism - RHC Forum: Revista virtuala - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Revista virtuala Crearea unei reviste virtuale

#1 Useril este offline   Pacific 231.000 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 712
  • Inregistrat: 23-March 04

Postat 28 September 2005 - 07:43 AM

Salutare la toata lumea,
Cred ca nu sunt singurul care primesc periodic reviste virtuale (in format pdf, html etc) pe diverse tematici.
Ce ar fi sa facem si noi una?
Cu sectiuni de aero, auto, ferov, navo, diverse, etc. si pe care sa o trimitem gratuit la cei care doresc.
Avand in vedere ca este o actiune non profit, cred ca putem insera si ceva planuri luate de pe net, nu?
Alcatuim un colectiv de redactie pe diverse tematici, punem articole diverse, planuri etc.
O limitam la 9 MB dimensiune pentru a putea fi expediata cu Yahoo.
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
0

#2 Useril este offline   Milica 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 06-March 05

Postat 28 September 2005 - 08:35 AM

Interesanta ideea si subscriu.
Savage 25
0

#3 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 08-September 03

Postat 28 September 2005 - 09:02 AM

Interesanta ideea si astept sa vad ce inseamna subscrierile (daca vor mai fi).
@Pacific 231.000, nu mi-o lua in nume de rau, dar experientele anterioare imi spun ca s-ar putea sa fi aproape singur in acest ambitios proiect. In orice caz, am retinut ideea.
Bafta!
0

#4 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 28 September 2005 - 09:22 AM

.........dar nu cred ca se va ocupa nimeni.Sa mai discutat tema demult asa ca.............
0

#5 Useril este offline   MariusF 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 228
  • Inregistrat: 05-September 05

Postat 28 September 2005 - 09:39 AM

Imi permit sa va spun ca entuziasmul gratuit nu este apanajul nimanui. Ideea este buna in conditiile in care aceasta revista nu este virtuala este adevarata. Lucrez de foarte multi ani in presa si va spun ca initiativa ar prinde. Este o afacere ca oricare alta dar cred ca pasionatii vor lucra cu placere, recunoasterea lor ar fi publica, exista ideea de cine isi va face publicitate in aceasta publicatie, exista piata pentru acest produs iar realizatorii vor avea satisfactia ca vor castiga si bani facand ceea ce le place....Ghinditi-va asha si ma pot implica de la tipar pana la distributie pe national. Nu este putin lucru ce ofer, o fac pentru ca sunt un pasionat ca si voi dar si pentru ca ideea are potential.
0

#6 Useril este offline   MariusF 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 228
  • Inregistrat: 05-September 05

Postat 28 September 2005 - 09:39 AM

evident poate exista si o revista virtuala, dupa lansare, si chiar este indicat sa fie si un site
0

#7 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 09:54 AM

MariusF, la 28 Sep 2005, 09:39, a spus:

Imi permit sa va spun ca entuziasmul gratuit nu este apanajul nimanui. Ideea este buna in conditiile in care aceasta revista nu este virtuala este adevarata. Lucrez de foarte multi ani in presa si va spun ca initiativa ar prinde. Este o afacere ca oricare alta dar cred ca pasionatii vor lucra cu placere, recunoasterea lor ar fi publica, exista ideea de cine isi va face publicitate in aceasta publicatie, exista piata pentru acest produs iar realizatorii vor avea satisfactia ca vor castiga si bani facand ceea ce le place....Ghinditi-va asha si ma pot implica de la tipar pana la distributie pe national. Nu este putin lucru ce ofer, o fac pentru ca sunt un pasionat ca si voi dar si pentru ca ideea are potential.

Lasand la o parte ceea ce doresti tu sa pui la dispozitie si care chiar nu este putin lucru, dar vorbind despre pasionati si reviste cumparate, cati dintre noi pasionatii cumparam revista Modelism care deja exista?
Bafta!
0

#8 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 24-November 04

Postat 28 September 2005 - 10:28 AM

Este extrem de complicat sa "produci" o revista virtuala care sa acopere TOATE domeniile. Adica si "statice" si "dinamice" si terestre si aeriene si navale. Teoretic totul este posibil, practic... se va intampla ceea ce a spus Crios.
Apropo, pana acum n-am vazut o astfel de revista virtuala... si tare as vrea sa vad una.
Eugen Fomino
0

#9 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 28 September 2005 - 10:50 AM

Eu zic ca e mai simplu de scos o revista care sa acopere toate ramurile pentru ca problema sunt articolele. Cu cat e domeniu mai vast, cu atat mai multe articole. Problema e sa fie acoperite, cat de cat, toate ramurile ca sa existe cititori.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#10 Useril este offline   Pacific 231.000 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 712
  • Inregistrat: 23-March 04

Postat 28 September 2005 - 02:32 PM

Asa cum am spus in primul meu mesaj, asi vrea (macar pentru inceput totul sa fie virtual).
Cineva avea dreptate cu revista Modelism care nu mai este cumparata de pasionati. Motivele s-au discutat si nu mai vreau sa le reiau. Tocmai din acele motive asi vrea sa incepem un asemenea proiect.
Ce ar putea contine? Planuri (navo, auto, aero etc.), idei (fiecare cum a facut si ce a facut). Cat despre realizarea tehnica propriu-zisa eu zic ca o data ce ne-am stabilit asupra formatului (html, pdf etc), artcolele se insereaza pur si simplu pe domenii. Mai bine sa dam gres incercand decat fiindca nu am incercat.
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
0

#11 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 02:49 PM

Pentru machete statice eu zic ca exista ceva care se poate numi "revista vitruala". Arunca un ochi AICI
Eugen Fomino
0

#12 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 03:03 PM

Au trecut aproximativ 7 ore de la primul mesaj pe care l-ai pus pe forum pana la asta pe care l-ai pus acum si in toata aceasta perioada m-am uitat sa vad cam cati dintre cei logati si nelogati au citit subiectul. Nu cred ca vrei sa sti cati.
Se vede poate si dupa numarul de raspunsuri, numar care sincer mi se pare normal si la care ma si asteptam.
Bafta!
0

#13 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 28 September 2005 - 03:04 PM

@eugen f :te rog eu nu mai deschide acelasi subiect in toate subforumurile.....
unii raspund la auto ,altii la navo.....si nu se mai intelege nimic.le-am unit pe toate,si am sters ce era in plus.
si daca tot se vorbeste despre toate ramurile modelismului am si mutat subiectul.
flying is my life...
0

#14 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 03:08 PM

Citeaza

@eugen f :te rog eu nu mai deschide acelasi subiect in toate subforumurile.....

:) Sorry! Nu eu am inceput discutia! Pacific 231.000 a postat peste tot acel mesaj

Aceasta postare a fost editata de Eugen F.: 28 September 2005 - 03:09 PM

Eugen Fomino
0

#15 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 03:15 PM

dap
,scuze !..... :)
pacificule 231 de mii e valabil pentru tine!
flying is my life...
0

#16 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 03:20 PM

Buna miscarea Silviu66. (Chiar ma obosea sa ma duc in mai multe directii)
Ei! Acum hai sa vorbim.
Mai dezvolta cineva ideea sau Pacific ramane cu gustul acela amar al celui care a vrut sa faca ceva bun, da' n-a avut cu cine?
Nu se baga nimeni in sprijinul lui?
Bafta!

Aceasta postare a fost editata de Crios: 28 September 2005 - 03:20 PM

0

#17 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 03:42 PM

Crios, la 28 Sep 2005, 16:20, a spus:

Ei! Acum hai sa vorbim.
Mai dezvolta cineva ideea sau Pacific ramane cu gustul acela amar al celui care a vrut sa faca ceva bun, da' n-a avut cu cine?
Nu se baga nimeni in sprijinul lui?

:) Daca vorbim de o varianta PDF (adica ceva care imita o revista tiparita) obtinuta prin tehnoredactarea a cateva zeci de pagini, plus grafica, plus prelucrare poze, plus..., plus... parca imi vine asa... un gust amar.

@Pacific 231.000. O discutie similara s-a mai purtat si probabil o sa continue si in alta parte. Crede-ma e mult mai complicat decat crezi!
Eugen Fomino
0

#18 Useril este offline   D3xt3r_Jr. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1284
  • Inregistrat: 15-May 04

Postat 28 September 2005 - 04:12 PM

ok am si eu o intrebare
unde mama dreq ati vazut voi revista Modelism ca in oras se uita aia la mine la le felu 231.000 :Pcand intreb
PS scuzati limbajul dar m-am saturat sa o caut sa aud de ea si vzut concret nimic

Aceasta postare a fost editata de D3xt3r_Jr.: 28 September 2005 - 04:12 PM

Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
0

#19 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2005 - 04:36 PM

D3xt3r_Jr., la 28 Sep 2005, 16:12, a spus:

ok am si eu o intrebare
unde mama dreq ati vazut voi revista Modelism ca in oras se uita aia la mine la le felu 231.000 :Pcand intreb
PS scuzati limbajul dar m-am saturat sa o caut sa aud de ea si vzut concret nimic

Poate orasul in care te afli este mai putin privilegiat.
Asa arata coperta (de la EugenF citire):
http://cartula.net/modules/ipboard/uploads/post-14-1125910015.jpg

Bafta!
0

#20 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Interests:shipmodels

Postat 28 September 2005 - 07:28 PM

subscriu si eu la ideea lui pacific.
ba chiar asi fi de acord sa facem un site pe care sa postam tot ce avem ,planuri documentatii,daca am fi mai multi suma se imparte oricum mai usor .
cit despre revista modelism eu nu prea o mai cumpar ,pentru ca nu gasesc nimic interesant in ea,dar daca doriti o pot cumpara ,o scanez si va dau tot ce este in ea,gratis,parerea mea este ca intre modelisti nu pot exista preturi si negocieri.
cind am descoperit prima oara acest forum nu aveam nici-un plan, acum am de nu mai reusesc sa pun ordine in ele,si mai mult de 50 % sint primite,nici nu indrasnesc sa spun de la cine de teama sa nu uit pe cineva,
stima,
victor
0

#21 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 28 September 2005 - 08:34 PM

daca va pot fi de ajutor, ma inscriu si eu. pot cauta pe net planuri, sau ce mai vreti sa faceti. daca "cei mari" vor hotara sa incepem ceva, eu zic sa ne impartim, pe categorii, 2-3 la fiecare categorie, sau stiu eu,,cati vreti voi, sa avem un redactor, cineva care sa coordoneze ca asa e normal, nu? altfel se alege praful de tot.
la final stie fie care ce are de facut si poate iese ceva bun.
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#22 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 28 September 2005 - 08:53 PM

daca va pot ajuta cu ceva spuneti. am acces nelimitat la net si vinerea si sambata seara pot sa stau toata noaptea.
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#23 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2005 - 06:20 PM

gata a murit subiectul deja,pacat
0

#24 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2005 - 06:27 PM

pai daca in loc sa scrie un articol lumea zice ca are acces nelimitat la net....
ca parca noi am trai in pestera si mai intram pe dial-up....
toata lumea are net mai baieti ,reveniti-va!
sa scoti o revista nu consta in faptul de a scoate planuri de pe net ca nu stiu copyrightu ce zice...

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 30 September 2005 - 06:29 PM

flying is my life...
0

#25 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2005 - 08:45 PM

silviu 66 ,
poti sa te superi sau nu pe mine,dar omul s-a referit ca avind net poate sa dea o mina de ajutor.
discutia era sa ne unim si sa incercam ceva bun ,daca iese.
nu te supara pe mine,dar deja interventiile tale lasa un gust amar.
esti moderator la rhc,deci iti poti permite sa raspunzi si sa critici,
restul isi platesc netul,nu crezi,hai sa analizam si totusi sa incercam sa facem ceva bun,cit despre legea copywright-ului,daca un site din afara imi permite sa iau un plan free ,asta este.
cineva a zis odata ,citez "raposatul" forum ,incep sa cred ca are dreptate,iar chestia cu navomodelism ,-pentru cei care fac valuri-,cred ca asta a ajuns.
fiecare face ce vrea pe forum,deschide subiecte,sa nu zic stupide,cu un raspuns,sau doua,poate subiectele se repeta,eu asi zice ,...ca ar cam fi sarcina voastra ca moderatori sa stergeti ce este prea vechi,,sa interziceti subiecte ce s-au mai repetat,etc,
de curiozitate faceti o statistica pe ultimele 90 de zile si uitati-va de curiozitate citi modelisti au disparut,si i-am gasit pe alte forumuri,
nu crezi ca acest lucru reprezinta un mare semn de intrebare,
stima,
victor
0

#26 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2005 - 09:12 PM

:D
0

#27 Useril este offline   D3xt3r_Jr. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1284

Postat 30 September 2005 - 09:16 PM

baiii iar ajungeti sa va certati de la niste cacaturi si sa va suparati, sa va aduceti injurii, sa mama dreq.
uitati-va ce scrie mare cu rosu in coltul din stanga sus al ecranului "FORUMUL MODELISTILOR"
si asa suntem putini si pe cale de disparitie. pt mine forumu asta e singura evadare. daca nu ar fi fost forumu si mai ales persoanele de aici eu acum inca as fi visat la rachete si alte alea.
deci mama naibii calmativa o data, si nu va mai tot certati de la niste nimicuri!
atat am avut de spus
DEX
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
0

#28 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 30 September 2005 - 09:24 PM

Candva am scris si eu un mesaj ca puteam da o mana de ajutor la modul asta, cu netul. Acum imi dau seama ca putea fi inteles in multe feluri. Nu e nici o problema. Ideea e ca pentru o revista virtuala sau nu, e multa munca si nu multi oameni pot s-o faca. Nu neaparat ca nu stiu sau nu vor. Intai ca e treaba serioasa, cere timp, talent, cunostinte tehnice si nu numai, documentare multa, si asta nu-i totul. Nu mai vorbim ca de la o varsta apar unele probleme care iti ocupa tot timpul (familie, copii, job, preocupari pentru locuinta...).
Drept exemplu ca s-a incercat, vedeti ca exista un vademecum, care se vrea exact o revista virtuala. Cu articole, cu informatii scrise cat mai corect.
Ca provocare, incercati sa scrieti articole pentru vademecum. Apa trece pietrele raman... Acolo ar trebui sa fie baza. In fond e o revista virtuala. Adica incercati marea cu degetul sa vedeti cum e apa. Nu-i simplu. Felicitari celor care au scris acolo pana acum, multumiri anticipate celor care o vor face si rusinica mie ca pana acum n-am scris macar 2-3 fraze intr-un scurt articol, ca parca as fi in stare sa adun cateva cuvinte... Sa va vad pe astia mai harnici de ce sunteti in stare si imi arat chelia cu tot respectul!

Victordegalati, ai dreptate ca in calitate de moderatori ar trebui sa facem mai mult. Cel putin in ce ma priveste stiu ca ar trebui sa ma ocup mai serios de subiectele de discutie, poate chiar sa le moderez pe bune, macar in domeniile la care ma pricep. Am lasat-o mai moale tocmai din motivele enumerate mai sus intr-o paranteza. Nu ca n-as vrea.
Am constatat ca s-au inmultit subiectele, ca ne pierdem in informatie si pe ea o pierdem in timp si printre mesaje. De fapt evoluam noi. La inceput cautam discutiile pe care sa le intelegem, scriam tot ce ne trecea prin cap numai sa invatam, de atunci am mai invatat cate ceva si acum nu mai intelegem de ce intreaba cineva ce-i un servo, cand gaseste totul pe net. Daca as sti mai multe, as raspunde zilnic la aceeasi intrebare noilor veniti, numai sa-i vad trecuti de faza de inceput. Important e sa ne simtim bine si pe camp si aici. Candva se zicea ca suntem o familie. Mi-a placut ideea...
N-are rost sa va suparati.
Va urez spor la treaba si sa ne vedem cat mai curand.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 30 September 2005 - 09:26 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#29 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2005 - 09:25 PM

salut dexter,
nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar fiecare are un punct de vedere,
uitate pe forum ,ii mai gasesti pe herr,crios,pletila,puiutzu,buterffly,zod,z-mare si multi altii nu a-si vrea sa jignesc pe cineva daca nu ii amintesc..etc,
o sa-i gasesti pe cartula pe unii ,pe aranako pe altii ,etc,
intrebarea este de ce ,revin la ideea ca nu sintem uniti,eu totusi nu ma consider modelist ci doar un mic incepator dar imi ofer tot sprijinul pentru a face ceva bun,
stima,victor
0

#30 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2005 - 09:34 PM

salut bitex,
nu asi vrea sa inteleaga cineva ca am ceva cu moderatorii,totusi nu este usor sa stai cu ochii in monitor permanent,
poate sint mai mult tehnic,dintr-o anumita privinta,
as prefera informatie de calitate si nu sa incarcam ,sa zic un server,nu stiu ce aveti voi acolo exact cu informatie de proasta calitate si cu fel de fel dispute inutile,
stima,
victor
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu