Pagina 1 din 1
Etapa a 2- a PRO RACE reprogamata
Postat 16 April 2003 - 05:11 PM
Etapa a 2-a va avea loc Duminica 20 Aprilie 2003 ( Pista de la Palat sens orar ), urmand ca etapa a 3-a sa se desfasoare pe 4 Mai.
Ora de start este 10.00 !!!!!
Pe cei implicati si in organizare ii rog sa se prezinte in jurul orei 8.30-8.45 !!!!
Bafta tuturor !!!!
Ora de start este 10.00 !!!!!
Pe cei implicati si in organizare ii rog sa se prezinte in jurul orei 8.30-8.45 !!!!
Bafta tuturor !!!!
Postat 19 April 2003 - 11:39 AM
Pentru antrenamente cine vine si cind vine?
Bog
Bog
#3 Guest_Webmaster_*
Postat 21 April 2003 - 12:47 PM
Postat 21 April 2003 - 10:41 PM
Sorry Guys...
M-a proptit raceala de pamant de n-am mai miscat. Sambata si duminica la pat.. Azi e luni (inca....) mai am febra da la munca tot am mers. N-am putut sa vin..
Bogdanele, n-am fost parolist, da cu justificare (muci la nas, adica).
in fine, poate data viitoare.
alexella
M-a proptit raceala de pamant de n-am mai miscat. Sambata si duminica la pat.. Azi e luni (inca....) mai am febra da la munca tot am mers. N-am putut sa vin..
Bogdanele, n-am fost parolist, da cu justificare (muci la nas, adica).
in fine, poate data viitoare.
alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
Postat 22 April 2003 - 10:01 PM
poate sa puna cineva un clasament provizoriu? sau macar sa spuna cine a castigat etapa aIIa ; dupa tensiunea de pe pista si incidentele de la boxe am impresia ca tre sa fie un premiu de mare valoare...
race4fun????????? :lol:
race4fun????????? :lol:
Postat 23 April 2003 - 09:27 AM
E ce s-a intamplat .... Tot aia dar mai rau un pic . Nu ii cunosc pe respectabili domni dar am impresia ca e starea lor naturala . Asa ca nu s-a intamplat nimic iesit din comun . Am vazut si prima etapa si a doua si io am crezut ca asa trebuie sa decurga concursul . :lol: . In schimb n-am priceput de ce s-au retras alti domni. Parca era vorba de a concura de placere ..... Spectacolul a fost beton cand a aparut Porchele ala verde - turcoaz .... . Ce era aia ? A fost super !!!!!!!!!!!!!!!!! Pacat ca nu a concurat .
DT
Arata acest topic
Pagina 1 din 1