navomodele de viteza electrice off-shore, mono V, hidro
Postat 13 March 2006 - 05:40 PM
Bafta
Postat 16 March 2006 - 12:12 AM
Iar la viraje stropeste de te astupi de ras !!
E super cu elice de suprafata ...e o alta atractie ..asa e !!
Numa bine !
Ma pregatesc duminica de concurs dar nu m-au acceptat aici pt. ca nu ma incadrez la acest tip de concurs dar pot totusi sa fac traseul de incalzire (proba ) care l-am vazut si mi se pare imposibil !!
Sunt tare curios cum am sa ma comport pentru ca virajele sunt f. stranse si cateva le-au pus foarte aproape de mal (cu vreun scop f.precis) ca daca nu le iei bine ti-ai stricat aliniamentul la carma .....si asa te descalifica repede fara probleme !!
Eheeeeee cate chestii sunt la intrecerile astea !
Pe curand !
Postat 16 March 2006 - 09:29 AM
"o carma pt nave de viteza, dar o carma foarte eficienta?" :wub:
Grea intrebare, ne potzi spune mai multe despre barcuta pt. care vrei sa folosesti carma: dimensiuni, forma, eventual si-o poza? Nu am prea multa teorie despre navomodele, dar voi incerca sa te ajut daca pot.
Bafta
Postat 08 May 2006 - 01:43 PM
Acum sa revenim la evolutia VOLVOului: cum spuneam mai in urma cu vre-o luna, am renuntat la elicea submersa, si incerc sa-i modific tipul propulsiei. Cam asa arata cu axul si carma montate:
Imagini atasate
Postat 08 May 2006 - 02:09 PM
Sper ca pana-n weekend sa-i termin si suporturile pt. servo si acumulatori, si sa ies la niste probe pe balta
La motorizare m-am gandit la un 700, elice de suprafata (40-45mm, in poza este cu un graupner K42), cu 12-15cell, vedem la probe care-i solutia finala
Imagini atasate
Postat 10 May 2006 - 10:49 PM
Nu stiu ce sa-ti spun de motorul ala !
Pot sa-ti sugerez daca vrei sa fii la inaltime trage-ti un brushless si asa vei avea intr-adevar viteza !
Pe aici toti si-aul schimbat vechile motoare !
Numai eu mai merg pe "carbuni "
In viitor ma gandesc si eu la un Brushless Graupner !
Mai incolo doar ....
Numa bine !
MArius
Postat 11 May 2006 - 07:33 PM
slab.Cel mai bine e cu teava subtire de alama ,se mai gaseste la praktiker spiralat pe motor.
Sau mai bine cu asa ceva dar nu cred ca gasesti in magazin.E din cauciuc siliconat.
Pompa nu-ti trebuie apa intra din inertie si iese.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Skyspy: 11 May 2006 - 07:36 PM
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 11 May 2006 - 07:42 PM
Imagini atasate
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 11 May 2006 - 09:45 PM
Ma bag si eu in discutie ...cu coolerul am incercat si eu mai de mult , merge raceste ceva dar nu in ritmul in care se incalzeste motorul asa ca ...
Pe urma iti trebuie un cooler la 6 V daca vrei sa se invarta rapaid deci sa raceasca .
Nu uita ca si bateriile se descarca deci turatia coolerului se micsoreaza .
Fa o racire cinstita asa cum se obisnuieste ca doar apa rece este din belsug .
Spor la treaba !
Postat 11 May 2006 - 10:18 PM
bafta la toti
Postat 12 May 2006 - 08:47 AM
Bafta
PS poate ne poti incanta cu neste poze, eventual ceva detalii din zona eilicei pt a-ti spune pe unde sa montezi captarea