cine imi poarte repara si mie?
Postat 07 August 2006 - 10:24 PM
va multumesc anticipat.
PS
eu platesc transportul si dus si intors.
Postat 29 August 2006 - 03:51 PM
Foloseste CD standard de 650 sau 700 Mb. ( De 650 nu cred ca mai se gasesc. )
Unele modele de playere , mai vechi, nu stiu decat de dimensiunea standard, la unitatile de calculator, mai vechi, este la fel. Si scrie-le la viteza mai mica.
Dar CD audio, cumparate ca atare, citeste ?
Postat 29 August 2006 - 07:32 PM
In al 3-lea rind, nu toate cd-writerele ard cd-audio de calitate indiferent de viteza si suportul folosit.
Si in al 4-lea rind, nu toate playerele citesc bine cd-r inregistrate audio. Nu citesc ele intotdeauna perfect discurile originale, din diverse motive: murdarie/praf pe discuri, praf depus pe lentila laserului in special la portabile, imbatrinirea laserului.
Deci vezi citi factori pot fi vinovati de necazul tau? Mai vorbim pe mess sa-mi zici ceva din istoricul acestei probleme. (Nu azi ca ma culc devreme, miine incep ai mei gradinita.)
Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 August 2006 - 07:34 PM
Postat 29 August 2006 - 09:02 PM
cd-playerul cred ca e ars, nu mai citeste nimic, apare doar 01 pe ecran cand dai play, si mai mult nu face.
Postat 30 August 2006 - 07:57 AM
Postat 30 August 2006 - 01:22 PM
devilake, la 30 Aug 2006, 07:57, a spus:
scuza-ma dar in ce univers motoarele brushless au perii? :D -_-
PS no hard feelings
Postat 31 August 2006 - 07:57 AM
devilake, la 31 Aug 2006, 07:55, a spus:
mai am desfacut si eu CD-player si era cu brushless, desfa si un cd-ron si e tot cu brushless.
in spatiu ala din CDplayer numai brushless poti baga
Postat 01 September 2006 - 08:01 AM
Citeaza
Citeaza
Citeaza
Cel mai bine incerci sa le stergi cu mare atentie lentilele, caci fiind vorba de aparate portabile (am inteles ca amindoua, nu?) sigur se murdaresc mult mai usor ca la cele stationare.
Pentru asta vei infasura putina vata pe virful unei scobitori (betele cu vata pentru sters copiii in urechi sint prea grosolane), avind miinile proaspat spalate si incercind sa atingi cit mai putin virful (zona) ghemotocului de vata care va intra in contact cu lentila. Aburesti apoi lentila, cu grija sa nu sara saliva (daca scoti un pic afara pe fereastra aparatul si-l ti citeva minute inainte de aburire, acum ca-i mai rece ai sa ai rezultate mai bune) si stergi cu foarte mare grija, apasind doar atit cit sa se miste lentila cam 1mm- nu mai mult!
Schimbi vata si repeti din nou totul (aburire si stergere) de inca 2-3 ori, avind grija sa nu contaminezi vata cu vreo grasime. De cele mai multe ori da rezultate aceasta operatiune.
Bafta.