Bun, haideti sa recapitulam!
Avem:
- 3 sevo Tower Pro nu noi, noi noute cumparate special pt. a completa acest heli: aprox.
54 lei
- un regulator BL AL-ZTW 40A(+ conectori noi si tub termoretractil deja atasate impecabil) - nou nout, cumparat de la magazinul din Harghita tot special pt. acest proiect:
68 lei fara transport si fara nici un fel de conectori
-motor Align 430x, cred ca toata lumea cunoaste standardul produselor Align,incercand sa fiu mai mult decat corect,poate daca nu ti-l face cineva cadou nu-l iei cu mai putin de
50 lei
- un servo coada digital- Acer Lab, angrenaje metal,viteza: 8,9ms la 4,5V si 7ms la 6V cu motoras japonez luat din Anglia de la heliguy
http://www.heliguy.c...-Servo/#,destul de putin folosit, l-am luat cu aprox. 80 lei, jumate de pret ar fi
40 lei
- un giroscop Logictech 2100T - aproape nou,l-am folosit doar la cateva zboruri,considerat de unii la fel de bun ca Futaba GY401, acum tehnologia flybarless fiind la moda s-a devalorizat foarte mult, dar macar un
40-50 lei tb. sa mai faca
- pale fibra de sticla - noi noute,e adevarat deloc scumpe, dar perfect echilibrate din fabrica si cu un minim de calitate garantata de firma sierra din Moldova: aprox.
30 lei transport inclus
- kit-ul de HK 450 GT(carbon si aluminiu, nu pot spune impecabil, dar arata si functioneaza foarte bine, deoarece nu a avut nici un crash, si este departe de a fi uzat, deoarece nu sunt un zburator impatimit ci mai degraba unul ocazional, iar de mai bine de 7-8 luni decand mi-am luat kit-ul original de la nu a mai fost zburat.Am dat pe el cu transport inclus din China de la HK aprox. 240 lei, acum trebuie sa valorize un minim de
100 lei
- mai dau piese de schimb si accesorii noi sau aproape noi in val de aprox.
40 lei
Acum haideti sa facem calculul: 54+68+50+40+50+30+100+40=
432 lei(cand au fost achizitionate au costat mult mai mult)
Deci daca daca
440-400 nu este un pret corect, atunci astept sa-mi spuneti voi care ar fi acel pret corect?!
Cu totii stim cat de scump este acest hobby, haideti sa fim corecti, macar intre noi si sa nu cautam numai chilipiruri!(indemn valabil, recunosc, si pt. mine ca si cumparator pe forum)