Modelism - RHC Forum: Vand Elicopter Caliber M24 RTF de la Kyosho - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand Elicopter Caliber M24 RTF de la Kyosho

#1 Useril este offline   Starnan2530 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 31-March 14

Postat 02 April 2014 - 10:01 AM

Aparatul este aproape nou, nu s-a zburat aproape deloc cu el.
Telecomanda la fel si evident ca se poate scimba quart-ul si folosi cu orice alt aparat telecomandat.
A fost achizitionat din Spania, iar pretul a fost 500 €.
Predarea se poate face personal in Bucuresti.
Pretul transportului, daca este cazul, va fi suportat de cumparator.

Pret: 500 ron
0

#2 Useril este offline   Starnan2530 

• Nou venit
  • Pip

Postat 02 April 2014 - 10:32 AM

Update imagini:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  image.jpg (115.63K)
    Number of downloads: 212
  • Fisier atasat  image.jpg (98.24K)
    Number of downloads: 205
  • Fisier atasat  image.jpg (95.4K)
    Number of downloads: 167
  • Fisier atasat  image.jpg (153.63K)
    Number of downloads: 176

0

#3 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 02 April 2014 - 12:54 PM

In ce an a fost achizitionat cu 500 EUR ?

Vezi postareaStarnan2530, la 02 April 2014 - 10:01 AM, a spus:

Telecomanda la fel si evident ca se poate scimba quart-ul si folosi cu orice alt aparat telecomandat.

0

#4 Useril este offline   aedrin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 267
  • Inregistrat: 02-May 10

Postat 02 April 2014 - 08:33 PM

Vezi postareaStarnan2530, la 02 April 2014 - 10:01 AM, a spus:

Iertare ca ma bag aiurea si-ti stric vinzarea (chiar nu-mi sta in obicei asta), dar de ce vrei sa ne prostesti ?!?

0

#5 Useril este offline   Starnan2530 

• Nou venit
  • Pip

Postat 02 April 2014 - 09:10 PM

Nu-i problema, profit de ocazie pentru a explica tot ca sa nu existe confuzii pentru nici o persoana, nici pentru cele de buna credinta, nici pentru cele care se cred prostite, neputand prostii.

Aceasta jucarie scumpa, 500 €, a fost cumparata de mine personal din Kadiz Spania prin 2007-2009, am incercat sa zbor cu el, dar nu prea mi-a iesit si am ales avioanele. Am cumparat pinioanele care se strica special la lovirea elicei de ceva, 2 seturi, o baterie noua, le-am pus intr-o cutie si le-am tinut pana acum cand am realizat ca le tin degeaba si mai bine le vand.
Am postat pe Mercador un anunt in care pretul era de 250 ron. Ulterior am realizat ca pretul este prea mic, avand in vedere ca prin 2012 am dat pe o masinuta robbe rtr, 2000 ron. Mi-am dat seama ca daca eu vreau sa-mi cumpar acum un model telecomandat, ma duc sa ma uit pe un forum de specialitate, nu pe mercador, unde am primit intrebari de genul: se incarca din telecomanda? Si m-am uitat; acolo preturile si produsele sunt conform hobby-ului nostru: originale, de calitate si scumpe.
Astfel am ajuns la concluzia ca trebuie sa postez anuntul de vanzare aici, la pretul care mi se pare mie corect.
Adica: am dat pe el cca. 2000 ron, l-am folosit 10 min, este in stare perfecta de functionare dar este putin prafuit = 500 ron.
Accept negociere!

Daca cineva are o problema cu ce am facut eu, sa nu faca la fel sau sa nu cumpere de la mine.

Sper sa fi raspuns oricarei intrebari si sa fi indepartat orice nedumerire.
Multumesc pentru interesul prezentat.
Daca-mi dadeati PM raspunsul nu ar fi fost public si nici nu ar fi generat o incalcare a regulamentului.
Imi cer scuze pentru un eventual abuz dar m-am simtit dator cu o explicatie care sa ma lase sa-mi vand elicopetrul, la pretul la care consider eu, unor oameni interesati de aeromodelism, pe un forum de specialitate.

Multumesc pentru intelegere.
0

#6 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 02 April 2014 - 09:43 PM

Intradevar asta e un forum de modelism si stim valoarea ultimului surubel dintr-un model.
Imi pare rau pentru tine caci ai platit in Spania extrem de multi bani pentru un model care pe atunci era demult depasit.

In semnatura mea sunt doua linkuri. Iti recomand sa faci click pe primul.
0

#7 Useril este offline   aedrin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 267
  • Inregistrat: 02-May 10

Postat 02 April 2014 - 09:52 PM

Vezi postareaStarnan2530, la 02 April 2014 - 09:10 PM, a spus:

Nu-i problema, profit de ocazie pentru a explica tot ca sa nu existe confuzii pentru nici o persoana, nici pentru cele de buna credinta, nici pentru cele care se cred prostite, neputand prostii.

Aceasta jucarie scumpa, 500 €, a fost cumparata de mine personal din Kadiz Spania prin 2007-2009, am incercat sa zbor cu el, dar nu prea mi-a iesit si am ales avioanele. Am cumparat pinioanele care se strica special la lovirea elicei de ceva, 2 seturi, o baterie noua, le-am pus intr-o cutie si le-am tinut pana acum cand am realizat ca le tin degeaba si mai bine le vand.
Am postat pe Mercador un anunt in care pretul era de 250 ron. Ulterior am realizat ca pretul este prea mic, avand in vedere ca prin 2012 am dat pe o masinuta robbe rtr, 2000 ron. Mi-am dat seama ca daca eu vreau sa-mi cumpar acum un model telecomandat, ma duc sa ma uit pe un forum de specialitate, nu pe mercador, unde am primit intrebari de genul: se incarca din telecomanda? Si m-am uitat; acolo preturile si produsele sunt conform hobby-ului nostru: originale, de calitate si scumpe.
Astfel am ajuns la concluzia ca trebuie sa postez anuntul de vanzare aici, la pretul care mi se pare mie corect.
Adica: am dat pe el cca. 2000 ron, l-am folosit 10 min, este in stare perfecta de functionare dar este putin prafuit = 500 ron.
Accept negociere!

Daca cineva are o problema cu ce am facut eu, sa nu faca la fel sau sa nu cumpere de la mine.

Sper sa fi raspuns oricarei intrebari si sa fi indepartat orice nedumerire.
Multumesc pentru interesul prezentat.
Daca-mi dadeati PM raspunsul nu ar fi fost public si nici nu ar fi generat o incalcare a regulamentului.
Imi cer scuze pentru un eventual abuz dar m-am simtit dator cu o explicatie care sa ma lase sa-mi vand elicopetrul, la pretul la care consider eu, unor oameni interesati de aeromodelism, pe un forum de specialitate.

Eu cer scuze. Sau inalt scuze publice. Si apoi tac.

0

#8 Useril este offline   Starnan2530 

• Nou venit
  • Pip

Postat 02 April 2014 - 11:23 PM

:) ok, m-am uitat.
Am inteles, am fost fraierit atunci cand l-am cumparat cu 500€.
Cu siguranta cine-mi da acum pe el DOAR 375 lei + transport, nu pateste ce am patit eu.
Multumita experientei de acum, nici macar eu nu o sa mai fac o asa prostie.
Toti am invatat cate ceva din toata experienta asta.
Chiar si dumneavoastra ati putea intelege ca oricat de bune v-ar fi intentiile, faptul ca-mi hartuiti si boicotati postul nu o sa ma faca sa fiu alftel decat sunt.
Mai sus, cu respectul cuvenit, v-am explicat cum si de ce doresc sa vand acest elicopter pe acest forum, in conditiile impuse de moderatori, cu poze, cu explicatii, la pretul de 500 lei, negociabil.
Dupa ce domnul de mai sus a spus tuturor ca vreau sa va fraieresc, ceea ce chiar nu vreau, evident, fara intentia de a-mi strica vanzarea, acum, probabil tot fara intentie, dumneavoastra ati postat pe pagina anuntului meu, doua link-uri, dintre care, primul, cel indicat de dumneavoastra, contine comentarii, evident, nefavorabile vanzarii mele.

De ce-mi faceti asta ?
Sa stiti ca regulamentul unui loc de socializare ca acesta, se aplica in ambele sensuri.
Am inteles, dumneavoastra nu cumparati, am fost si sunt de acord cu toate amendamentele mentionate.
Acum:
Daca vrea cineva sa fie fraierit cumparandu-mi elicopterul la pretul de 375 ron + transport si face asta constient fiind de toate avertizarile domnilor de mai sus, am rugamintea sa-mi dea PM.
Acest loc, aparent, este destinat hartuirii mele.

Acum, cu scuzele de rigoare si reducerea ca ofranda pentru deranjul din acest post.
Va doresc o seara buna.
PS
Elicopterul si radiocomanda functioneaza perfect.
Elicopterul mai vine cu inca doua seturi originale a cate doua pinioane de rezerva fiecare.
Bateria este rezerva, este originala si sigilata iar radiocomanda evident poate fi folosita si cu alte aparate.

Orice alt lucru care nu se mai afla in starea lui initiala, datorita celor 10 min de joaca si 7 ani de praf pe mileu se regaseste in pretul de 375 de lei + transport.
Nu voi mai raspunde decat la PM si voi posta doar in legatura cu alte modificari de pret sau disponibilitate.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  image.jpg (128.06K)
    Number of downloads: 65
  • Fisier atasat  image.jpg (121.89K)
    Number of downloads: 65
  • Fisier atasat  image.jpg (122.03K)
    Number of downloads: 63

0

#9 Useril este offline   Starnan2530 

• Nou venit
  • Pip