[quote name='wabo1' timestamp='1415253105' post='766463']
Tematica a fost discutat in lung si in lat si la inceputul tuturor discutiilor.
Orice paguba care cu orice mijloc sau incident o faci la terti trebuie achitat.
Unele pagube pot fi asa mare ca nu o poti plati....fatale, dat foc unui bloc de locuinte integral cu cauza unui Lipo incarcat linga instalatie de gaz cu setari gresite...boummmm....
Pentru cazurile asta exista asigurari.
La jucaria din mall de exemplu in Germania exista asigurari RCA generale care sint
voluntare. Nimeni nu iti cere asigurare pentru ele.
Cum zice Renato despre Anglia este aproape si in Germania doar ca asigurare care o am de la DMFV este valabil si pe cimp si worldwide oriunde si unde exista o legislatie in vigoare. Aici este interpretabil daca avem ceva legislatie in vigoare care reglementeaza hobbyul nostru in afara de interdictia 8/2014.
Din alceas cauza, am mai scris acum 10 luni ca am vorbit si la conducere DMFV si si cu omul potrivit la asigurare singurului concern care face asigurari din aviatie in toata Europa despre cazul nostru unde nu prea exista reglemenari ca si in D/UK/F/I si unde sint foarte putini modelisti in comparatie. (3000 versus 250000) Si au zis ca vine si asigurare DUPA lesgislatia se fie existenta. Fara ARA nu va fi niciodata, doar cu casca gura si discutii aberante.
..............................................................................................
Poti da foc la bloc si cu o bricheta,si cu o priza proasta (ca astea se gasesc pe la noi prin comert...) !
Mai termina cu "Germanica" ,aici e "romanica" ,daca cineva doreste o pozitie de monopol in asigurari sa incerce in alta parte. Pana una-alta discutia era despre zborul liber nu despre cum sa il mai restrictionam
NOI un pic si sa mai bagam si niste bani in buzunarul altora . In romania daca nu ai inteles pana acum orice lucru bun sfarseste cu o aplicare extraordinar de proasta...
Aceasta postare a fost editata de avy: 06 November 2014 - 10:57 PM