Normele de siguranta trebuiesc sa fie imperative si informative, ori in aceasta anexa pe alocuri capata un caracter interogativ. Daca doriti puteti introduce o lista de verificari ca document conex.
Trebuiesc cautate normele de securitate si protectia muncii, cele folsite de cluburile elevilor. Eu imi amintesc doar acea norma pe care am considerat=o ca fiind de maxima importanta, privind prima masura ce trebuie luata in cazul ingerari accidentale de combustibil pe baza de metanol, care consta in administrarea urgenta de etanol. Mai exact justificarea perfecta pt. prezenta obligatorie, a sticlei de palinca in trusa de zbor. Mai in gluma mai in serios, cel putin la termice sunt mult mai multe de spus in privinta sigurantei. Nu am vazut de ex mentionat mai nimic privind pericolul reprezentat de elicea in miscare, gen sa nu stai in fata elicii cand este motorul turat etc...
La regulamentul de ordine interioara, prevederile simpaticului art.31.q) impiedica posibilitatea aplicarii prevederilor art.34
Referitor la statut, orice comentariu este de prisos, fiind deja un act oficial vizat de autoritati. Poate doar o singura remarca privind excesul de grija aratat de membrii fondatori in privinta proprilor date cu caracter personal, care in opinia mea nu face decat sa induca si in randul potentialilor membrii, teama de a oferii asociatiei datele personale necesare inscrierii.
Aceasta postare a fost editata de xorg: 05 November 2014 - 01:04 AM

Ajutor

Acest topic e inchis