renatoa, la 30 October 2014 - 02:33 PM, a spus:
Ajunge conditia de extravilan, sau 500m de locurinte, nu vezi ca unii fac alergie la faptul ca nu suntem de acord cu ei sa zboare in centrul localitatilor ?
Heli de asta s-a inventat, ca sa poata servi locuri fara aeroport amenajat, nu neaparat ca sa stea la punct fix...
warbird-urile, de care am auzit ca ai o camera plina, le ajungea o pasune... si parca imi amintesc ca prima oara te-am vazut zburand un warbird la chitila, printre buruieni...
Toata suflarea modelistica zbura la acea vreme pe Chitila printre buruieni cum spui si doar cativa cu mai multa vechime, pe Clinceni ... chiar imi aduc aminte ca a venit in vizita si Andras pe care l-am rugat sa imi arate cu RedHawk-ul meu din spuma cum as putea sa faca vrie plata ..
Daaa nu tindeti distinsi domni seriosi spre trendul european ? .. in vizitele facute in Great Britain unde nu v-au lasat sa va aratati talentele
acrobatice , ce statut aveau tarlalale lor ? .. bagasera oile la dieta pana se termina show-ul sau erau terenuri dedicate ? .. eu nu am calatorit mai departe de Piata Romana din Bucuresti si nu am de unde sa cunosc cum e in lumea ... civilizata ..
Da hai ca iar m-am bagat ca musca in ... hai PA ! da chiar PA ! de data asta ..

Ajutor

Acest topic e inchis