oachidori, la 10 October 2014 - 02:40 PM, a spus:
ia uite aici ce s-a propus si fa comparatie cu ce s-a discutat la fata locului.Iar despre ce face Camil si echipa lui stiu mai demult si e de apreciat, iar pe domn profesor personal il cunoasteam deja, deoarece am facut un master la Polizu acum un an,asa ca .. Oricum nu comentez atat munca si implicarea lui Andras care e de necontestat si de apreciat deopotriva, ma deranjeaza lipsa de implicare a altor modelisti, in conditiile in care asa cum ai vazut ca din cei 289 de "sustinatori" doar vreo 70 s-au inscris si doar 40 au si achitat cei 50 de ron.
Olivian,
Poate eu sunt dintre cei care se îmbată mai uşor...cu apă rece, bineînţeles!
Eu mă bucur de fiecare informaţie pe care o găsesc sau, mai ales, pe care care mi-o dă cineva pe tavă, pentru că altfel nici nu ştiu că există sau o caut mult şi bine. Eu am prins vremurile când ne plimbam prin biblioteci, căutam prin zeci de volume şi scriam de mână zeci de pagini, din care nu ştiam dacă până la urmă vom folosi ceva în lucrarea finală.
Ca idee, câţi dintre noi ştiam de NOTAM-uri? Uite un link pe care l-am aflat aseară:
http://pilotmagazin....rea-unui-notam/
Citiţi, să vedeţi că multora dintre noi le poate folosi.
Voi puteţi să-i suciţi gâtul lui Andras, nu mă opun, dar câţi dintre noi (şi asta o spun ca să citească toţi ceilalţi de pe forum, nu neapărat pentru tine) am făcut mai multe decât el pentru Asociaţie? Eu recunosc deschis că nu m-aş fi angrenat la aşa o muncă. Faptul că aseară nu a fost nici pe departe ce se anunţase? Nu-i nimic, data viitoare va ieşi mai bine. Câţi dintre noi am fi dispuşi să batem drumul de la Cluj, numai atât? Câţi dintre noi şi mă adresez celor care au lucrat sau lucrează în aviaţie şi care cunosc teoria zborului (nu-i cunosc personal, dar cred că sunt mulţi pe forumul ăsta), sunt dispuşi să pregătească o temă şi să o prezinte la o adunare a aeromodeliştilor? Ba se mai şi supără dacă încerci să discuţi pe forum o soluţie a unei probleme practice.
"Airdream,
tu chiar visezi , sau vrei sa ne inveti pe noi teoria flapsurilor.
Nu ai vazut pana acuma ca singura varianta realizabila la un planor de 2-3 metri este flapsul simplu?
De ce nu te uiti pe internet la AEROMODELE ? sa vezi cum au facut altii? tu te uiti la teorie si vrei sa o aplici la modele la care nu se potriveste.
Cauta aeromodele planoare cu profil MH32 si vezi cum au facut aia fa si tu ca ei daca vrei sa zboare planorul."
Aşa mi-a răspuns mie cineva de pe-aici, când încercam să discut posibilitatea folosirii unui altfel de flaps. Aşa a catadicsit să-mi răspundă... Păi faţă de respectivul, Andras trebuie pus în ramă, la capul patului.
Eu zic să fim mai indulgenţi unii cu alţii, inclusiv pe forum, să ne bucurăm când ne întâlnim şi să încercăm să aflăm cât mai multe unii de la alţii.

Ajutor

Acest topic e inchis