airdream, la 18 September 2014 - 09:32 PM, a spus:
Prin faza asta am trecut din 1999 pana cam 2004 cind am incercat impreuna cu palatul copiilor local exact asa cum ai zis tu. Palatele nu aveau bani nici de materiale, le am dat cadou. Kituri? Le am dat cadou. OK au fost construite si pe urma am facut un fel de Flugtag pe cimp cu presa cu tot si cu poza de grup, cu premii(stiti voi de unde) si cu televiziune si cu articole in ziare, interviuri etc. Rezultat nici 8%, poate 0,8. Cu eficienta cam de vreo 1000 EUR sponzorizat pe modelist ramas activ, cea ce nu pot dovedi pentru ca nu am vazut pe urma pe vreunul din trupa respectiva la zbor.
Asta a fost si repetat de 2-3 ori, am organizat si inclusif o inaugurare unde din localnici veneau doi trei (alti nici nu au fost interesat, tot cu presa, TV si altele, probail de frica se nu cumva se ajuta la setup) si primul venit venea din Bucuresti si alti citiva veneau cunostinte de la RR sau alti din Bucuresti ca si domnul Andrei Petre si de exemplu Renato sau un tinar care tot am sponzorizat o vreme din Arad. Veneau de la ARDM si ajutau la concurs, aduceau si ei premi. Si acollo merge, cred sigur doar din cauza a doua/trei persoane care cotizeaza din greu.
Evenimente de fun fly cred ca am organizat mai multe si cindva m-am zis ca nu are sens se bagi bani dacs oricum nici macar localnici nu vor veni ca spectator cea ce mi se pare destul de rusinica fata a celor veniti sute de km se ne viziteze.
Am ramas acum foarte putini si consideram deja un eveniment daca ne intalnim toti o data la zbor, adica 4 care le consider aeromodelisti activi nu cei care au si ei un model pe raft prafuit.
Singurul loc unde a prins idea de comunitate radacini si iar nu este local si national este la RR unde o data pe an se intalnesc cred ca pana 300 de modelisti pentru citeva zile. Acollo in primul an am facut o poza de grup cu vreo 6-7 participanti.

Ajutor

Acest topic e inchis