Am mai trecut prin aceasta experienta. Acum cativa ani, in tara erau doua tabere ale Instructorilor Auto; Cei inregimentati la scolile mari, sustinuti politic prin Asociatia Patronala care mai detinea si ceva putere economica ( poate va amintiti ca imediat dupa instalarea primului Guvern Boc sub Basescu, una dintre primele legi propuse si adoptate reglementa activitatea Instructorilor Auto ) si cei independenti, cum eram si eu la acea vreme, fara putere economica si sprijin politic. Au inceput multe presiuni asupra noastra, a celor independenti cu scopul clar de a ne scoate din competitia economica. Ca si aici, acum, am fost nevoiti sa infiintam o Asociatie a Formatorilor Auto, aceeasi procedura legala ca si in cazul ARA, m-am numarat printre membrii fondatori, dar pentru ca potentialii membri erau ROMANI si gandeau exact cum gandesc astazi multi aeromodelisti, Asociatia noastra a murit de cum s-a nascut. Putini instructori independenti au supravietuit, sub aripa protectoare a unor patroni cu "spate" pe baza de "cumetrii" de diverse tipuri.
Cam asta ne asteapta daca nu devenim "nemti".
Nu ma cert aici cu nimeni. Incerc sa dau "DESTEPTAREA" cat timp mai putem face ceva si sa ne adunam in ARA.
Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 16 September 2014 - 02:04 PM

Ajutor

Acest topic e inchis