In acest weekend la Craiova a cazut o drona... Si nu oricum, ci in public si cu victime.
S-a intamplat la spectacolul Carmina Burana in aer liber cu ocazia zilelor Craiovei.
Public numeros, peste 3000 oameni, inclusiv membrii ai familiei regale, adica conditii de suprasaturare radio evidente, loc in care un RC 2.4G nu are ce cauta ! A patit-o prima oara o personalitate a dronisticii romanesti, in piata Universitatii, acum doi ani.
Atunci lumea a vazut la timp si s-a dat la o parte, acum avem o domnisoara cu taieturi pe fata...
Atunci presa a scris, dar faptul a fost diluat de evenimentele politice care se intamplau, manifestarile pro-Arafat.
Acum presa nu sopteste nimic pentru ca cea drona, un Phantom, apartine studioului TVR local, - faina aparatura profi... a avut aprobare de la Olgutza sa filmeze, evidenta, fara a fi inmatriculata si toate cele, legile sunt pentru prosti... iar oficialii locali se straduiesc sa musamalizezez totul rapid inainte de a ajunge ceva la presa ne-locala si necontrolata, care, curios, a fost absenta de la manifestare, descrisa ca ceva iesit din comun.
Si pentru asta ajungem sa tragem noi ponoasele... pentru ca unii cred ca asta cu zburatul si RC-ul este ca schimbarea canalelor la TV...
Sa, stiu, postez chestii care e bine ca MT sa nu le vada... linistea de care avem nevoie...
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 03 June 2014 - 10:08 AM
... cu picioarele pe pamant ...