Andras, dacă la început mi-ai părut simpatic, acum ești doar plictisitor.
Walter și pe cine mai pui tu la ”voi” nu te-au mințit, sau nu au mințit pe nimeni cu nimic. EASA spune clar că fiecare stat își va adapta legislația națională în funcție de cea internațională și are libertatea de a păstra aspecte specifice fiecărui stat. Acum două săptămâni am fost din nou în delegație în Franța și am vorbit cu cei de la FFAM (poate mă fac membru și acolo :rofl: ) exact despre povestea asta. La fel și cu colegii (acum pot să le spun așa) din DMFV, am avut ceva discuții pe aceeași temă. Peste tot, guvernele sunt puțin confuze, cu excepția Italiei și Marii Britanii. Presiunile sunt imense - ceva de genul ce ați postat voi în legătură cu viitorul dronelor, am postat aici aproximativ cu o lună în urmă, când Renato a spus că dronele multirotor nu sunt fezabile. Dacă tu ai impresia că aproximativ 40.000 de membri DMFV și cam tot atâția la FFAM sunt idioți și mincinoși, nu înțeleg legea cum trebuie și numai tu et company pricepeți cel mai bine ce se întâmplă, nu mai are rost niciun comentariu.
De la bun început ”ne-am luat în bețe” cu privire la drone și acțiunile lui DroneMaker (neuronii mei dau rateuri - nu reușesc să-i țin minte numele - ori e nesemnificativ) și m-ai ținut la telefon de mă frigea la ureche să mă convingi că dronele sunt viitorul și reprezintă progresul și nu e bine să ne opunem progresului. Am reușit să-ți strecor că așa e, dar nu viitorul aeromodelismului, ci poate doar sicriul lui. Ai continuat să vorbești și să argumentezi. Nu mai știu cum te-am oprit, dar chiar nu aveam de gând să fac flictene la pavilioane. Am vorbit de nenumărate ori, niciodată scurt și acum regret că nu te-am înregistrat, dar asta e.
La subiectul deschis cu ocazia încetării O 8 am scris din nou că problema, așa cum o abordați voi, e falsă și ori l-ai pus, ori a fost din proprie inițiativă, Bubico a sărit la gard în ideea că e jugulara mea. Hm. Rateu. :pardon:
Chiar nu mai am chef să mai scriu aici. Nu-mi place tenisul la perete, dar am o rugăminte. Fii demn, vertical, decent (dacă mai este ceva ce am uitat te ajută Bubico) și nu mai fi ticălos măcar cu Walter. Părerea mea personală (din start) este că nu merită un asemenea tratament, și mai mult, îi cam sunteți datori.
NOI SUNTEM AEROMODELIȘTI, NU PILOȚI DE AFPB ORI DRONE !
P.S. VOM SUSȚINE AEROMODELISMUL ȘI NU ABERAȚII. Este foarte probabil ca membrii ARA și nu numai, în final, să constate că e necesar să suțină strategia și demersurile aacr.ro
Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 03 April 2016 - 11:02 PM