xorg, la 01 April 2016 - 11:57 PM, a spus:
Ar trebuii sa inteleg de aici ca doresti limita de 500gr specificata de lege si inregimentarea in spatii dedicate?
Eu vad doar ca pe o solutie temporara zborul in zonele dedicate, in nici un caz nu ne putem multumii doar cu atat. Vrem sa zburam la panta pe varful muntelui, vrem sa poata zbura si copilul de la Cuca Macaii, caci si el are dreptul la aeromodelism si nu cred sa-i rezerve nimeni o astfel de zona lui acolo in satul sau uitat de lume.
Nu, doresc sa scoateti naibii la iveala ce ati aranjat la congresul ala... deja doi participanti dau insistent cu tweet-ul despre 500g, de ce nu exista o pozitie oficiala ?
Spatii dedicate... pai s-au creat oricum de facto, la bucuresti se zboara numai in spatii care le stiu si eu de aici de la distanta... de ce nu ar fi spatiile alea de jure ? Pentru ca unii vor in parcuri si printre blocuri ? flit !
Ti-am mai spus ca pantele neagricole sunt domeniu public si nu te va impiedica nimeni sa zbori acolo, dar tu o tii cu poezia...
De inhatarea domeniul aacr.ro vad ca te faci ca ploua, normal, nu o mai puteti zice ca e ideea ARA, pardon... Andras...
Va dam voie totusi sa il folositi ca argument in campania de dovedire a pafarismului autoritatilor aeronautice.
... cu picioarele pe pamant ...