xorg, la 06 April 2014 - 09:59 PM, a spus:
La mine aici impart locul de zbor cu 2 turme de mioare, care-mi tund pista cam deacum si pana-n toamna cand vin ploile, probabil si ele au uitat de transhumanta tot din pricina vreunui civilizator. Ori decate ori am intrebat ciobanii daca-i deranjez au spus doar atat: “Eee la cat-ai maidanuuu!....” sau vrei acum sa merg la dansi sa le spun ca un domn de Bucuresti spune ca pe maidan sunt doar golanii si ar trebuii se ne civilizam? Si nu-mi spune de protectia animalelor sau despre necesitatea asigurarilor ca noi pe maidan n-am reusi sa toleram prea bine un inspector de dauna mancator de radacini de garduri, sau un agent constator inganfat care sa ne explice cum stau treburile, cel mai sigur ar capata un mijloc de transport rapid si latrator catre o destinatie imprevizibila. Daca va fi sa fie nedoritul ne bucuram de-o seara la foc cu miel la protap, pe acelasi principiu pe care si dupa o zi de zbor ne alegem cu laptic proaspat si branzica cu aroma de metanol si ricin. Daca-ti place hai la mine si va primesc cum se cuvine dar de maidanul meu nu va mai luati.
Am si eu o nelamurire: cine sunteti domnule Xorg, sau macar din ce oras sau sat sunteti (ca din Bucuresti e clar ca nu sunteti daca aveti texte de-astea de provincie de 2 lei gen "sa le spun ca un domn de Bucuresti spune...")? Ca sunt si eu de cativa ani pe acest forum si ii cam cunosc pe cei relevanti, dar de dvs. chiar nu am auzit. Si intreb asta pentru ca vad ca sunteti foarte virulent (si extrem, extrem de prezent) in aceste discutii despre celebra lege. In plus, o cautare a postarilor dvs aici (doar din ultimul an) arata ca ati scris doar in cele cateva topicuri legate de legea data in ianuarie. Nici macar un singur post despre o iesire la zbor, despre un avion pe care l-ati construit, o parere despre elicopterul cuiva, etc. Nu de alta, dar cei care combat aici despre celebra lege au ceva vechime in aeromodelism si au dovedit cu fapte, cu poze, ca stiu sa construiasca, sa piloteze avioane, elicoptere, planoare, si apoi s-au apucat sa dea sfaturi pe forum. Dar poate nu sunt eu informat si sunteti o mare personalitate in materie, caz in care imi cer scuze pentru ignoranta.

Ajutor

Acest topic e inchis