Va spun eu de ce filmarea este interesanta pentru mine de exemplu. Imi place natura, merg la munte si ca si fost si inca pilot de "paradeltaulmuri" cunosc senzatia de vedere de sus. Inca nu imi mai permite nici timp si nici portofel zbrourl 1:1. Cu chestia asta numit phantom am un uztensil cu care pot se ma uit la peisaje in format UHD acasa pe ecran dupa ce am zbruat cu parte fpv intro zona. Nu zbor zilnic si nici saptamanal, ci doar la zile dedciate unde ma aflu intro zona interesanta care asi vrea se vad dintre o alta persepctiva in calitate bunua, nu cu ochelari de fpv cu imagini stricate. si dupa ediatrea si montarea, cea ce este si o alta placere asa cum alti bricoleaza la electronica sau nu stiu ce chestii, ma bucura ca am o piesa la care ma pot uita singur sau cu familia. Filmarea asta de sus nu are alt scop pentru mine de cit o imbogatatire a activitatilor outdoor.
De la o filmare de 20 minute, daca iti ramane un film de 1-2 minute deja este OK. Sau daca montezi pe urma filme si poze de la o iesiere cu familia la munte tot e ceva frumos, pentru tine si pentru familia. Nu trebuie se fie mai mult si nu trebuie alti se denigreze idea doar pentru ca nu partageaza idea asta sau se cred cei mai bun in de toate.
Si daca te uiti doar din perspectiva ca cu activitatea asta o poti infrati familia cu hobbyul tau de modelism, tot ai gastigat ceva si chiar ai gastigat mult daca ei iti cer se aduci si "chestia zburatoare" cu tine. Restul de dubiozitati gen administratii care incep se verifica modelisti etc mi se par fanteziste cind ei insusi nu sint in stare se supravegeasca nici macar militari care zboare neregulamentar. (si astazi din nou)
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 29 June 2015 - 02:49 PM