xorg, la 03 April 2014 - 08:46 PM, a spus:
Cred ca ar trebui inteles ca de cea ce faceti voi acolo, depind si drepturile noastre ale celor neimplicati direct in discutii.
Ca vreti sau nu, la negocierile/discutiile cu MT, reprezentati toti zburatorii RC, cu sau fara acordul lor. Rezultatele discutiilor dvs. ne vizeaza pe toti fara discriminare si asta indiferent daca v-am dat sau nu acordul de a ne reprezenta. Pana la urma este oarecum normal sa fie asa, inteleg ca nu poti optine acordul de la toti, dar totodata este normal ca si noi sa ne spunem opiniile si mai ales sa stim ce faceti voi acolo cu drepturile noastre. Ori de cate ori am incercat sa intervin am fost primit cu critici si acuze de genul ca doresc sa ingradesc aeromodelismul sau am fost declarat dujmanul ARA etc fara sa mai tin cond si de mizeriile lui Wabo cu atacuri la persoana. Observ recent ca si altii care au avut curajul sa spuna ceva chiar si dupa ce au vazut aceste reactiile la adresa mea, au avut parte cam de aceias primire. Daca va deranjeaza critica va rog sa spuneti deschis asta.
In spirutul transparentei invocat de dvs. va rog sa lamurim si cele intamplate la MT: Din postarile lui Wabo aflu ca portile negocierilor cu MT sunt larg deschise, din spusele lui Zod, auzim ca negocierile au fost dictate de MT urmate fiind de o decizie mai mult unilaterala a dansilor, iar din postare lui Andrix_y aflu ca nu au fost NEGOCIERI cu MT, ci o DISCUTIE LIBERA.
Va rog sa ne spuneti care este situatia de fapt in acest moment si daca mai este ceva de facut in opinia dvs., sau proiectul de modificare a ordinului este in forma definitiva.
Multumesc anticipat.
Ma bucur mult ca te-ai mai linistit un pic.
Wabo vede acceptarea MT la discutii intr-un mod optimist , eu am vazut-o ca pe o negociere in care MT are o pozitie puternica si Andras asa o vede el (probabil ca se referea la prima intalnire cu MT) si nu o considera negociere ca nu suntem inca organizati oficial. Poti sa rastalmacesti cuvintele mele sau ale lui Walter , poate ca avem o optica diferita asupra evenimentelor dar a fost o discutie la MT live restul s-a discutat pe mail pe baza ordinului, si rezultatul il vezi in documentele publicate. Restul sunt interpretari ale tale
Probabil ca am gresit cand m-am bagat in discutie cu toate ca hotarasem cu totii ca doar Alexandra sa raspunda si sa se ocupe de comunicare. Astfel probabil ca s-ar fi eliminat din confuzie.
Intelegi ce doresti tu sa intelegi dar mai mult nu e de spus. Sper sa te convingi la un moment dat ca nu exista niciun fel de agenda ascunsa si nu te-a privat nimeni de nimic.
Imi pare rau ca nu vezi nimic bun in asta dar argumentele si rabdarea mea s-au cam terminat.

Ajutor

Acest topic e inchis