ViP_Eol, la 24 March 2015 - 09:24 AM, a spus:
De asemenea, știu sigur că nu ajunge să-ți trimiți doleanțele. Nu vor "avea timp și personal" să le transpună în lege. Există totuși o șansă dacă li se trimite un text gata redactat cu modificările și completările dorite care să fie, eventual, însoțite și de argumentație.
Am rugămintea de a încerca să înlocuim cuvântul hobby cu activitate recreativă. Presupun că nu dorește nimeni, atunci când ridică un pachet din afara UE, să platească pe lângă TVA-ul la transport și o acciză pe hobby.
Stimati Aeromodelisti,
Atasat veti putea gasi propunerea noastra deja trimisa catre MT.
Pana sa ajuns la acest rezultat Daniel Iorga si cu mine am lucrat la acest subiect aprox 10 h verificand cu mare atentie:
1. Codul Aerian Civil
2. HG 912/2010 in vigoare
3. Mod HG 912/210
4. Mesajele postate pe RHC si e-mailurile primite
Stim ca pentru multi este foarte greu sa intaleaga legile si sa le verifice....dar mai greu este sa transformam doleantele aeromodelistilor sub forma de reglementare legala, ca de exemplu "NOI VREM SA ZBURAM"
Va garantez ca daca cititi cu mare atentie legile veti intalege textul propus de ARA, in continuare mai avem timp sa venim cu propuneri noi.
HG 912/2010 nu face decat referire la ordinul 8/2014 defapt aici se va reglementa aeromodelismul.
O zi buna,
Fisiere atasate
-
Antet_MT_23.03.2015.pdf (171.49K)
Number of downloads: 35
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 24 March 2015 - 10:32 AM

Ajutor

Acest topic e inchis