ViP_Eol, la 24 March 2015 - 08:51 AM, a spus:
Șef ? :D Nu mă cunoști mister Garett. Nu-mi doresc deloc responsabilități mai multe decât cele pe care le am în prezent. :)
Nu era vorba neaparat despre tine, dar anumite persoane de pe aici imi cam lasa impresia ca ar fi extrem de incantati daca ar ajunge in postura de a li se cere aprobarea pentru ridicarea unui avion de hartie...
renatoa, la 24 March 2015 - 09:03 AM, a spus:
Nu ti-as dori sa iti intre nevinoata mea jucarie de sub 1kg nicaieri... 5kg este bomba cu ceas in maini nepricepute...
In anumite conditii un zmeu manuit de un copil de 10 ani poate fi mortal! Il interzicem si pe ala?
O masina are de la o tona in sus, eliminam "pericolul" de la radacina?
GigiGL, la 24 March 2015 - 09:24 AM, a spus:
Cineva-si cam bate joc de noi in timp ce noi ne lamentam cu drobul de sare pe soba in loc sa luptam cu cei ce ne ignora si ne pun piedici in activitate.
Cam asta este si parerea mea, doar dezbateri sterile despre what-if-uri ireale...
ViP_Eol, la 24 March 2015 - 09:39 AM, a spus:
Dacă are cineva impresia că vom fi băgați în seamă fără "să batem din picioare" se înșeală.
Pai pana acum n-am prea vazut "batut din picioare" doar "Nenea, ne lasati si pe noi sa ne jucam? Va rugam frumos!" de parca n-am fi oameni in toata firea,
platitori de impozite!
ViP_Eol, la 24 March 2015 - 09:50 AM, a spus:
Mai departe ... se poate face "scandal" și în presă, sau de ce nu, ieșiri de protest.
Ordinul 8 are un an, A.R.A. din ce am vazut e de prin toamna anului trecut, cam era destul timp de facut "scandal" in presa. N-am vazut...
O ocazie perfecta era cand cu elicopterul picat: "uitati domnilor din presa, noroc cu noi, "dronistii", ca autoritatile vroiau doar sa-si mascheze incompetenta crasa. De asta interzic dronele, sa nu poata vedea publicul cat sunt de incapabili!"
In schimb lumea era ocupata cu tot felul de "protocoale"!