Eu in locul lui Andras asi fi dat sarcina mai departe unui atotstiutor din care aici exista foarte multi, mai ales cei care revin cu idei despre care a fost discutia acum un an deja,
E foarte obositor se citesti unele texte de omeni care intrun rind parca fac suport si in urmatorul vorbesc invers, pe dos, cei care nu stiu ce vor, sau nu vor sa se exprima parerea intrun fel ca se nu cumva pot fi fixat la un DA neconditionat.
Viata poate fi mai simplu daca o data te hotaresti.. Eu unul nici numai asi fi scris vreun cuvint cuiva care tot se invirte si nu vrea in ruptu capului sa faca o hotariire. Arata deja ca si bruiaj.
Si discutiilie imprjurul statutului deasemenea. Hilar. Statutul a fost discutat, au existat juristi care au editat o si lafel, poti adera sau nu. Simplu. Daca esti membru poate gasesti aliati si la o adunare generala poti vota o schimbare. E ca si in politica, dac nu te bagi si daca nu esti disponibil se ei o sarcina in brate, nu o se ai influenta.
Nu poti veni cu idea ca, "daca schimbati statut" ca "daca schimbati formularul" ca "daca nu va trebuie numele meu sau idenditate", etc. Absurdistan. Caragiale live.
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 07 March 2015 - 05:51 PM

Ajutor

Acest topic e inchis