xorg, la 06 March 2015 - 11:01 PM, a spus:
Conform discutiei telefonice pe care ati avut-o cu Andras(68min), aveti mai jos linckul de unde puteti descarca contractul de sponsorizare:
https://www.aeromode...o/sponsorizare/
Asteptam cu mult interes sponsorii promisi.
Dupa cum banuiam, s-ar parea ca mai simplu e sa devii sponsor decat membru, dar asta nu rezolva problema de fond, nu mareste numarul membrilor. Deci un sponsor nu trebuie sa treaca prin aceeasi procedura prin care trece un membru la inscriere.
Nu trebuie sa depuna formulare scanate, poza, si alte cacaturi. Asa este la noi...
O s-o fac pe mama (cea venita cu mamaliga la camp) sponsor ca e mai simplu (dar nu o sa figureze ca membru si nu o sa fie un numar pe o lista deci sa nu mai aud discutii ca sunt prea putini membri in ARA). Ceilalti indeplinesc conditiile sa fie membri si incerc sa-i inscriu tot eu. N-am nevoie de nici o scutire de taxa de inscriere pentru junior. Pana la urma o sa lupt indiferent de idealurile voastre nobile, ca ARA sa aiba cat mai multi membri si cat mai multi dintre ei sa plateasca taxa de inscriere si cotizatie anuala. Ca sa stie ce-i aia responsabilitate: Vrei ceva, platesti, ai platit ceva, trebuie sa stii ce obtii ce ai platit.
Si cu asta cred ca o sa iau o scurta pauza legat de subiect. Am ceva treburi de facut.
PS. Am uitat sa multumesc de link si de informatie.
Sponsorul fiind o persoana fizica, pot modifica documentul?
Adica imi pare absurd sa am de completat sediul social, cod fiscal, inregistrat la oficiul registrului comertului, numar, din,,, contul ... reprezentata de...
Hai sa-ti traduc daca tot esti purtator de cuvant al ARA ca si formularul asta este de cacao.
N-am experienta in contracte de sponsorizare, dar imi pare anormal ca sponsorul sa inghita precizarea:
"
III. OBLIGATIILE PARTILOR3.1. Sponsorul se obliga sa nu urmareasca, direct sau indirect, directionarea activitatii beneficiarului."
Dupa cateva randuri urmeaza:
"
IV. DURATA CONTRACTULUI
4.1. Sponsorizarea este unică şi va fi pusă la dispoziţia beneficiarului până la data de zz.ll.aaaa"
Daca fac o sponsorizare in bani, nu ma mai intereseaza acest aspect.
Ca sa nu fiu rautacios, m-ai trimis la un contract tip pentru firme. Te rog sa-mi dai un link pentru un model de contract de sponsorizare facut de o persoana fizica. Si daca nu pricepi diferenta, ARA poate obtine 50 lei prin contract de sponsorizare dar pierde un membru pe un simplu format A4, trimis o singura data.
PS. Indiferent de suma sponsorizata, regulamentul nu putea permite ca sponsorul sa devina si membru ARA? Macar onorific, dar sa poata fi inregistrat undeva ca membru... Scuze ca dau dovada de atata prostie, dar insist pe lipsa membrilor...
Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 March 2015 - 11:43 PM