N-am nici o intentie de a starni vreun flame, pur si simplu ma minunez "cu voce tare", sau in scris, mai exact!
Nu am inclinatii spre aeromodelism, am cochetat cu ideea in anii pionieriei dar am renuntat tocmai pentru piedicile de tot felul gen "Statia se da doar cu aprobare de la tovarasul profesor si trebuie sa vina parintele sa semneze de primire" (sunt ceva ani de atunci, daca nu imi aduc aminte corect, scuze!) Basca, placaj si panze de traforaj gaseai mai greu decat carnea!
In fine, fast-forward spre 2014AD, stiam de dezvoltarile dronelor dar doar la modul "Hm, Parrot, o idee draguta dar nu-i vad rostul". Abia cand a picat elicopterul de la Siutghiol am descoperit ca exista drone mai avansate, cu GPS, FPV, altitude control etc si mi-a trecut prin cap ca as putea sa fac poze de la un nivel ceva mai ridicat decat bratul intins deasupra capului.
Bun, Google rapid, specificatii, modele, preturi, intru pe aici pe forum si descopar "infamul" ordin 8!
OK, lectura rapida in diagonala, si imi cad ochii pe "care nu sunt dotate cu camera"! Huh, why?
Glumele cu "privacy" sau comparatia cu Austria nu le mai comentez ca nu are rost.
Aceasta postare a fost editata de Garett: 27 February 2015 - 08:06 PM