Ciprian97, la 30 January 2015 - 05:10 PM, a spus:
De v-ar placea sa zburati in aceiasi masura in care va place sa aruncati cu legi definitii si reguli...Va luptati atata pentru legalitatea zborului,ala care nici nu-l mai practicati.Nu ne zice nimeni nimic "bai ce zbori e ilegal" ci trebuie sa le spunem noi "bai da-te mai departe ca asta musca tare".Cred ca toti avem propriile masuri de siguranta,in fond fie ca omori pe cineva ca i-a picat multicopterul tau in cap fie ca l-ai nenorocit in alt fel tot aceiasi puscarie o faci.
Sper doar sa nu uitati cum se zboara pana va decideti ce legi sunt necesare.Si cu asta ma duc sa mai dau inca 5 baterii.
Cred ca de data asta tu ai scapat doar nebagat in seama, o extravaganta deasta cu zbor pe langa masina politiei iti poate aduce o amenda si fara ordinul 8, daca-si pun un pic mintea cu tine politistii, gasesc multe alte motive sa te sanctioneze.
Pana la urma riscul amenzii este treaba ta, dar trebuie sa te gandesti si la ceilalti care incearca pe diverse cai sa convinga autoritatile ca hobbyul asta nu-i un pericol si ca sunt nejustificate dispozitiile ordinului 8. Cam cat de convingatori mai pot fi ei, atunci cand solicita autorittilor mai multe libertati pt. aeromodelisti, daca tu-ti arati potentialul defiland cu elicopterul pe langa masina de politie si mai apoi, bravezi postand pe un forum public ca legile-st degeaba atat timp cat tie nu ti-a facut nimic politia.
Eu nu-ti spun sa nu-ncalci legea, ca pana la urma cu toti o mai facem, dar daca tot o faci, fao fara sa te stie autoritatile. Stii tu cum se spune: “Hoţul neprins e negustor cinstit”.
Pe partea de siguranta eu zic sa nu te joci, oricat de nesimnificativa iti parea tie acum diferenta dintre un accident produs in timpul desfasurari unei activitati legale fata de una ilegala, trebuie sa constientizezi totusi ca acea diferenta se poate masura in ani.
Aceasta postare a fost editata de xorg: 31 January 2015 - 02:05 AM