xorg, la 28 January 2015 - 10:13 AM, a spus:
Cel mai probabil maxim 10% dintre oamenii legii cunosc prevederile ordinului 8 acum. Ciprian tu ai dat de ceilalti 90 dintr-o suta, dar asta nu inseamna ca ordinul ramane fara efecte, dupa inca 2-3 evenimente mediatizate procentul celor care vor cunoaste ordinul o sa creasca considerabil si odata cu aceasta si sansa ta de a da peste cei care nu vor mai ramane nepasatori la zborurile tale.
Sa ne lamurim un pic... dupa parerea mea Ciprian nu a incalcat ordinul, hai sa il revedem impreuna:
Prezentul ordin nu se aplică:
...
aeronavelor civile motorizate fără pilot la bord şi cu masa maximă la decolare mai mică sau egală cu 1 kg, atât timp cât:
- sunt operate într-o zonă deschisă, fără construcţii cu destinaţia de locuinţă;
- sunt operate fără depăşirea câmpului vizual al persoanei care asigură comanda aeronavei de la sol, dar nu mai mult de 150 m distanţă pe orizontală şi de 100 m distanţă pe înălţime faţă de această persoană;
- nu au montate pe ele aparatură pentru filmare sau transmisie de date.
Deci, nu avea 1kg, nu avea camera, era sub 100m distanta, ramane discutabila partea cu "zonă deschisă, fără construcţii cu destinaţia de locuinţă;"
E vorba de o parcare, McDonalds, stadion, nici una nu este locuinta... plus ca ordinul schioapata neprecizand o distanta fata de locuinte, orice avocat iti anuleaza linia asta in instanta.
In comparatie cu el, noi toti ceilalti care zburam peste 1kg suntem penali cu adevarat, asa ca despre ce vorbim ?
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 January 2015 - 10:40 AM
... cu picioarele pe pamant ...