renatoa, la 05 December 2014 - 08:28 AM, a spus:
In oras nu exista da-i sa mearga, va contraziceti singur chiar in mesajul urmator:
Pe langa crapatul verigii slabe, mai exista si crapatul softului, la care jucaria o ia singura de capul ei, deci nici macar scuza ca "nu zbor peste oameni" nu tine, in momentul ala face ce ii zice un soft care nu mai merge cum a fost gandit.
OK, aici discutia este mai complexa.
Daca e sa o luam pe calea legala, si campul pe care se zboara de obicei este spatiu intravilan, deci pierdem campul (zona Baia Mare).
Daca e sa o luam pe calea normala, cred ca primul lucru care conteaza este bunul simt si capacitatea operatorului de a anticipa anumite scenarii. Adica, nu zbori pe langa oameni, animale samd, verifici aparatul inainte de zbor, alea alea.
Ceasul rau exista peste tot, si pe camp, si in oras, si ziua, si seara, si la tine, si la mine. Si de asta nu strica un RCA d-ala.
DAR, problemele serioase apar la o vietuitoare precum cea din link-urile care le-am dat, care isi face un RCA (daca isi face) si apoi si-o cauta cu lumanarea, crede ca e Highlander.
Recunosc, am facut si eu anumite chestii care acum nu le-as mai face. Cred ca toti am facut-o. Dar sa persisti in asta e altceva. Asadar, nu nici pe departe nu ma compar cu unii care au aceste apucaturi.
Aceasta postare a fost editata de tibko: 05 December 2014 - 12:23 PM