renatoa, la 04 December 2014 - 11:06 AM, a spus:
Daca scopul zborului este realizarea unui clip, chiar si doar pentru al il pune pe youtube fara nici o conotatie comerciala, nene, esti la alta categorie, unde e cu cotizat si inmatriculat, sa avem iertare...
Dacă pun o cameră pe un f3j sau un 3D să văd evoluția zborului din altă perspectivă, la o competiție, un antrenament sau la un zbor de relaxare și doresc să împărtășesc experiența cu toți cei pasionați, distribuind filmarea pe ytube, înseamnă că nu sunt aeromodlelist?
Cu pasiunea pentru FPV ce facem? Sunt dispus să zbor fpv chiar și în limita de 100 de metri.
Ordinul 8 interzice zborul oricărui model care are cameră montată. În acest sens, interesul nu a fost deloc siguranța zborului.
Atât timp cât mai văd zburând orice aeronăvă 1x1 la mai puțin de 100 m înălțime peste orașul meu, o să înțeleg că legea trebuie respectată doar de aeromodeliști?
Elicopterele sau avioanele alea, grele de câteva tone, care îmi zguduie casa, fac oare mai puține pagube decât fantomul meu de 900 g sau planorul de 1500g ? (Sau orice alt model al vostru zburat pe maidan)

Ajutor

Acest topic e inchis