danysoft32, la 26 November 2014 - 09:57 PM, a spus:
Sper ca nu m-ai inteles gresit dar aici trebuie sa fiu da aceiasi parere cu Ciprian, referitor la ce anume sa propunem pt schimbarea in bine sau ce propune ARA in special, nu sa citim si sa recitim de "n" ori acele ordine sau articole la care faci referire ca nu au fost citite articole de la MT (dat fiind nr.mic de download...)
As fi vrut sa vad o opinie oficiala de revizuire a acestor articole/ordin
Bafta
Cred ca nu am citat postarea relevanta mai devreme, la cea de mai sus ma refeream.
Pe mine personal nu ai reusit sa ma superi, cred ca nici pe ceilalti dealtfel.
Totusi ar trebui sa intelegi si pozitia colegilor care muncesc de aproape un an la acest proiect, fata de unele critici si acuze aduse gratuit si in necunostinta de cauza. Sincer nu cred ca asociatia asta ar avea vreo obligatie sa-l lamureasca personal pe Ciprian cu privire la activitatea desfasurata, doar pt. ca el nu are timp sa citeasca cateva pagini. Cu toate astea Andras si-a rupt din timpul lui ca sa o faca. Daca insa de la inceput se punea o intrebare simpla si la obiect fara tente de acuzatie privind limitele de inaltime pt. care se fac negocierile, sau fara a pleca de la falsa premiza ca se lucreaza fara consultari cu forumisti, probabil ar fi primit un raspuns simplu si la obiect de la inceput si fara a fi necesar ca tu sa-i sustii cererile.

Ajutor

Acest topic e inchis