Salut!
Tare pasionant ce se intampla pe aicea. Am mai scris eu pe undeva: sunt paionat de tot ce inseamna tehnica, desi profesia mea nu are nici o legatura...
As vrea sa obtin parerea celor mai experimentati despre echipamentul minim pentru zbor.
Un planor ar fi mai potrivit? Cate canale ar trebui sa aiba telecomanda .
Motor electric vs. motor combustie, care sunt avantajele si dezavantajele...
Ce parere aveti?
Malko. :)
Pagina 1 din 1
Inceput care trebuie sa fie primul model?
Postat 16 April 2003 - 10:24 AM
Vezi, poate gasesti ceva interesant pe aici: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...T&f=2&t=569&hl=
Postat 16 April 2003 - 12:27 PM
Evident, factorul bani este prezent si la cazul meu...
Am incercat, orientandu-ma dupa cele de pe acest forum, sa imi propun o configuratie pe care doresc sa o supun dezbaterii:
-Moto planor (suprafata portanta relativ mare rezulta viteza mica; timp de folosire motor mic, adica uzura redusa) Ariane5. In plus, portanta fiind mare, banuiesc ca forta ascensionala poate ridica un aparat foto si un mic transmitator :-) )
-Motor termic cu alcool 3,5cmc, MVVS35HD, adica minim recomandat de producatorul avionului, in ideea ca nu doresc sa dezvolt viteze mari. Oare va putea ridica ce imi trebuie mie?
-Toba
-Rezervor . Aici am o nedumerire... Cam cat de mare sa fie rezervorul? Cat consuma un motor ca asta? Ma gandesc la cel mai mic intrucat banuiesc eu ca motorul il voi folosi la ascensiune...
-Elice... Hm, aici e aici...
Apoi vine capitolul TELECOMANDA...
Am observat ca o telecomanda la 7 comenzi are pretul mai mic decat una la 4 comenzi.... Graupner x412FM35 ar fi ok? Se livreaza cu receptor si cu un servo. Ce stiti despre ea?
Multzam!
Adrian
Am incercat, orientandu-ma dupa cele de pe acest forum, sa imi propun o configuratie pe care doresc sa o supun dezbaterii:
-Moto planor (suprafata portanta relativ mare rezulta viteza mica; timp de folosire motor mic, adica uzura redusa) Ariane5. In plus, portanta fiind mare, banuiesc ca forta ascensionala poate ridica un aparat foto si un mic transmitator :-) )
-Motor termic cu alcool 3,5cmc, MVVS35HD, adica minim recomandat de producatorul avionului, in ideea ca nu doresc sa dezvolt viteze mari. Oare va putea ridica ce imi trebuie mie?
-Toba
-Rezervor . Aici am o nedumerire... Cam cat de mare sa fie rezervorul? Cat consuma un motor ca asta? Ma gandesc la cel mai mic intrucat banuiesc eu ca motorul il voi folosi la ascensiune...
-Elice... Hm, aici e aici...
Apoi vine capitolul TELECOMANDA...
Am observat ca o telecomanda la 7 comenzi are pretul mai mic decat una la 4 comenzi.... Graupner x412FM35 ar fi ok? Se livreaza cu receptor si cu un servo. Ce stiti despre ea?
Multzam!
Adrian
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor