Salut ! A-si vrea sa imi dati niste sfaturi pentru alegerea unui model . Pentru inceput am 15 ani si un buget de aprox. 1000-1200 de lei . Cred ca un model off-road electric mi s-ar potrivi cel mai mult . Masina vreau sa o folosesc la concursuri . Ce sfaturi imi dati ?
Multumesc :>
Pagina 1 din 1
Sfaturi pentru un automodel
Postat 01 March 2014 - 12:33 PM
sunt 100000... topicuri pe tema asta!!
pentru inceput cel mai bine e sa ai o masina 2wd,pentru ca sunt mai usor de intretinut si de pilotat.
poti alege intre:
-buggy 2wd (nu merg chiar peste tot,dar la concursuri sunt bune)
-truck 2wd (merg excelent peste tot,sunt rezistente,dar singura problema e ca nu sunt la toate concursurile clase pentru ele,de exemplu la bucuresti din cate am inteles nu sunt)
-short course 2wd (la fel,merg peste tot,sunt rezistente,si la astea ai si clase de concurs )
alegerea iti apartine,dar daca din start stii ca vrei la concurs,iti recomand sa iti iei o masina buna din prima ;)
pentru inceput cel mai bine e sa ai o masina 2wd,pentru ca sunt mai usor de intretinut si de pilotat.
poti alege intre:
-buggy 2wd (nu merg chiar peste tot,dar la concursuri sunt bune)
-truck 2wd (merg excelent peste tot,sunt rezistente,dar singura problema e ca nu sunt la toate concursurile clase pentru ele,de exemplu la bucuresti din cate am inteles nu sunt)
-short course 2wd (la fel,merg peste tot,sunt rezistente,si la astea ai si clase de concurs )
alegerea iti apartine,dar daca din start stii ca vrei la concurs,iti recomand sa iti iei o masina buna din prima ;)
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"
0748209958
0748209958
Postat 01 March 2014 - 01:19 PM
Recomand short course 2wd . Merge f bine, ai posibilitate de upgrade pe orice sasiu, este o clasa destul de populara in Romania la curese si o poti folosi in weekend pe dealul din spatele casei sau in parcasea blocului .
Costurile de intretinere sunt destul de mici fata de un buggy 2wd si este muult mai rezistent .
Te poti orienta catre Team Durango DESC210 sau Hpi Blitz normal sau ESE . La ambele ai suport de piese in tara si sunt masini populare la noi, deci ai cu cine sa iti impartasesti parerile si ai de unde sa primesti sfaturi .
Costurile de intretinere sunt destul de mici fata de un buggy 2wd si este muult mai rezistent .
Te poti orienta catre Team Durango DESC210 sau Hpi Blitz normal sau ESE . La ambele ai suport de piese in tara si sunt masini populare la noi, deci ai cu cine sa iti impartasesti parerile si ai de unde sa primesti sfaturi .
Scurtu Sergiu - 0766301990
Postat 01 March 2014 - 01:46 PM
la costuri cred ca e invers :)),de exemplu:
caroserie:120-buggy;180-sc
roti (pereche): 80-buggy;120-sc
....
cat despre modele,el e din mures,si cred ca merge si un sc10 2wd,tinand cont ca are piese in oras.
am avut si sc10 2wd,si blitz,iar acuma am desc.
am sa le clasific pe toate 3 dupa cateva criterii,ca sa iti fie mai usor sa alegi daca vrei sc 2wd
rezistenta:
1.blitz
2.sc10
3.desc210
piese (pentru care faci rost mai usor)
1.sc10 2wd
2.desc210+blitz (din acelasi loc)
....
cat despre modele,el e din mures,si cred ca merge si un sc10 2wd,tinand cont ca are piese in oras.
am sa le clasific pe toate 3 dupa cateva criterii,ca sa iti fie mai usor sa alegi daca vrei sc 2wd
rezistenta:
1.blitz
2.sc10
3.desc210
1.sc10 2wd
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"
0748209958
0748209958
Postat 01 March 2014 - 03:59 PM
bogdan97, la 01 March 2014 - 01:46 PM, a spus:
la costuri cred ca e invers :)),de exemplu:
....
rezistenta:
1.blitz
2.sc10
3.desc210
1.sc10 2wd
....
rezistenta:
1.blitz
2.sc10
3.desc210
1.sc10 2wd
La buggy 2wd rupi piesele mult mai repede decat la un SC. La asta ma refer cand spun ca e ceva mai ieftin sc-ul .
Eu am spus mana si pe un sc10 2wd si nu m-a impresionat deloc. Nu mi se pare asa rezistent ca un blitz sau un desc210. Asta e strict parerea mea.
Din punct de vedere al rezistentei, blitzul e clar pe primul loc, dar desc-ul imi inspira mult mai multa incredere deca sc10-le 2wd.
Ramane decizia lui pana la urma.
Scurtu Sergiu - 0766301990
Arata acest topic
Pagina 1 din 1