Am un tanc, mai vechi, este din otel de 1 si vreau sa ii fac conversie rc. vreau sa il echipez cu 2 motoare de auto sa poata face si viraje si fata-spate. acum vine intrebarea, 2 motoare de 1/18 au putere sa traga 2 kilograme, sau sa merg pe 2 motoare pentru 1/10? si a motoare care e diferenta intre 14T, 12T, 7.5T care este mai fortos? initial tancul avea un motor brushed de 24 volti care il ajuta sa mearga doar fata si spate.
Pagina 1 din 1
Am si eu o nelamurire
Postat 28 January 2014 - 11:48 AM
RedDevil, la 28 January 2014 - 11:20 AM, a spus:
Am un tanc, mai vechi, este din otel de 1 si vreau sa ii fac conversie rc. vreau sa il echipez cu 2 motoare de auto sa poata face si viraje si fata-spate. acum vine intrebarea, 2 motoare de 1/18 au putere sa traga 2 kilograme, sau sa merg pe 2 motoare pentru 1/10? si a motoare care e diferenta intre 14T, 12T, 7.5T care este mai fortos? initial tancul avea un motor brushed de 24 volti care il ajuta sa mearga doar fata si spate.
pentru a simula viteza tancului poti folosi motoare cu reductor! asa vei avea cuplu mult mai mare! ideea e cum fac angrenarea pe senile si daca incap motoarele in interior! pune o poza cu interiorul! si posteaza la tancuri, acolo sunt multi care se pricep mai bine!
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion
Postat 28 January 2014 - 12:19 PM
hassel, la 28 January 2014 - 11:48 AM, a spus:
pentru a simula viteza tancului poti folosi motoare cu reductor! asa vei avea cuplu mult mai mare! ideea e cum fac angrenarea pe senile si daca incap motoarele in interior! pune o poza cu interiorul! si posteaza la tancuri, acolo sunt multi care se pricep mai bine!
Defapt pe mine ma interesa cum e cu motoarele de auto, cum se aleg in functie de ce urmaresti.
ToX, la 28 January 2014 - 11:59 AM, a spus:
Pentru ce vrei tu cauti motoare cu cuplu mare(cu multi T).
Alea de crawler cu un 50, T ar fi suficiente.
Alea de crawler cu un 50, T ar fi suficiente.
Mersi mult.
Pun si o poza cu interiorul.

Number of downloads: 0
Aceasta postare a fost editata de RedDevil: 28 January 2014 - 12:20 PM
Fly it, like you stole it!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1