Modelism - RHC Forum: ETERNUL NAVOMODEL DE NADIT / PLANTAT ... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

ETERNUL NAVOMODEL DE NADIT / PLANTAT ...

#31 Useril este offline   Butterfly 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 275
  • Inregistrat: 28-April 04

Postat 25 August 2005 - 05:06 PM

pai pui un cuplaj....
ca oricum in principiu axul de la motor nu e fix pe linie cu axul de la elice..
Lac sa fie .... ca broaste sunt destule !
0

#32 Useril este offline   voncristian 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 19-September 03

Postat 25 August 2005 - 06:00 PM

Ce chestie :lol: Deci nu neaparat trebuie sa pun axul de la motor cu axul elicei "coliniare" , le pot aseza si sub un unghi , cred ca incep sa pricep cum e treaba .

E ca o "articulatie" rigida . Sper sa se gaseasca de cumparat :( Sunt destul de complicate barcile astea vad eu , nu e chiar o jucarie . Cine stie la ce mai ajung ... Daca tot o fac cu mainile mele , ii pun si camera video cu un mini proiector , sa vada crapul aproape daca e apa limpede :( .

E cam naspa ca daca stau sa ma gandesc , parte din materiale , daca ai cap si SCULE din brico , ti le faci si singur , altfel tre sa dai banutii si se cam strang bag seama . Dar dixtractia costa parale .

Trebuie sa ma apuc de treaba ca nu se face barca asta de nadit intr-o saptamana ... Cred ca daca prin octombrie , la inceput , o sa fie gata , ma declar multumit . Se poate sa fiu si optimist .

Multumesc tuturor de sfaturi , in primul rand lui Butterfly care e constant , nici pe Bitex nu l-am uitat , sper ca nici el pe mine :) .

Seara buna ! Pe maine !
0

#33 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 August 2005 - 06:38 PM

Oho, eu te-am uitat de cand te-am cunoscut! Oare te-am cunoscut?
Aproape mereu daca ma intalnesc cu mine pe strada, in miezul zilei, nu ma observ. Asa ca sa nu te miri ca trecem unul pe langa altul fara sa ne salutam...:lol:
Poate data viitoare!
Vorbim. Succes in tot ce faci!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#34 Useril este offline   voncristian 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 August 2005 - 08:41 AM

Ptr Bitex : am vorbit anul trecut pe vremea asta cred , dar eu sunt vinovat ca nu am concretizat , au fost ceva probleme care m-au distras o perioada consistenta . Dar acum sunt hotarat sa trec la fapte si sa iasa ceva din mainile mele , cu ajutorul vostru .

Sunt in perioada in care oscilez vis-a-vis de corpul barcii : o gasesc de cumparat (de fibra calitate si rezistenta ); sau ma apuc s-o fac eu ori din placaj cu chila si coaste ori din diverse plastice care din bucati sa formeze corpul . Dar ptr placaj am nevoie de planuri pe care nu le am .
Am multe probleme pe cap dar le rezolv una cate una . Am gasit si o plasa super potrivita ptr protectia elicei sub apa sa nu se incurce in bradis .

Motorul , statia , servo-urile , variatorul de la motor vor fi second sper sa nu iau teapa ; acumulatorii noi nouti .

Dar tot am nevoie de ajutorul vostru (tau) , nu prea stiu cum sa le leg intre ele dpdv electronic . Sa nu fac fro boroboata sa le mai ard si sa ia barca foc . Se duc dracu crapii in balarii dupa aia .

Cand mai ai tu putin timp mai lumineaza-ma si pe mine , ce sa fac , de ce sa ma feresc .

Succese maxime la tine !
0

#35 Useril este offline   LOLO 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 01-June 05

Postat 26 August 2005 - 03:00 PM

stai linistit!...ca aia cu legatu' motorului, servourilor...si ce mai ai tu acolo, ar fi ultima problema :D au si ele niste mufe.......

mai intai fa rost de o coca, ca sa ai pe ce sa le pui.
0

#36 Useril este offline   LOLO 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 01-June 05

Postat 26 August 2005 - 03:07 PM

vad ca esti din buc......fa-ti timp intr-o zi si treci prin chitila, ca io ma duc des cu avionu pe un camp, acolo, ca sa vezi si tu ce inseamna ''legaturi intre ele''.......sa-ti faci o idee, ca una e pa forum si alta e live!

eventual daca vb inainte la tel......iti aduc si barca aia de care vb tu, ca sa vezi ce prostie era sa-ti cumperi :D
0

#37 Useril este offline   voncristian 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 August 2005 - 03:47 PM

Am inteles cum sta treaba , multumesc de sfaturi . O sa vorbim si vedem cum facem , mi-ar folosi clar sa vad cum e treaba live ! :D
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu