Modelism - RHC Forum: Jocu' de-a razboiu... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Jocu' de-a razboiu... Seara de seara..

#1 Useril este offline   Dramo 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 23-May 05

Postat 14 September 2006 - 11:46 AM

De-o saptamana ,ba chiar 10 zile , releul de la Techirghiol este luat drept reper de pilotii militari ce participa la vre-un ezercitiu de raszbel(ptr ei) iar ptr noi localnicii din zona a ajuns un stress...Joaca lor de-a soldatzeii cu avioanele (all day - night) nu face decat sa ne trezeasca din somn copii si sa polueze fonic mediul...Oare la ce plafon sunt obligati sa-si exerseze muschii? Ca oricum dupa ce i-am urmarit, la razboi unu' face cercuri in jurul soarelui ,unde-l asteapta pe celalalt la interceptare....Anu' trecut au fost si englezi' ,ca ,la un moment dat unii ziceau ca au dat cu solutii de-au inceput sa moara gainile...asta referitor la teoria conspiratiei...
Deci , cand papucii mei inceteaza astia cu joaca lor....?
0

#2 Useril este offline   abu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 23-September 04

Postat 14 September 2006 - 12:03 PM

asta inseamna NATO ,
sa vedeti si EU ce o sa insemne
sa ne bucuram,
eu de ex de cand cu exercitiul lor nu primesc AT sa pot sa zbor ca vin si "trag"(?!?!) la un poligon de langa Galati .
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
0

#3 Useril este offline   Dramo 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 15 September 2006 - 12:11 PM

Daaaa trag bani de la buget ..si folosesc drept cobai pentru pilotii francezi care cica sunt parteneri cu ale lor Mirage 2000...vorba ceea "shoulder la shoulder" cu Mig-urile 21...Lasa ca in viitor o sa facem ezercitii cu moldovenii...noi cu Lanceru' modernizat ei cu 29-urile originale.
Oricum cei de la tvr1 au zis azi dimineata ca este in desfasurare un exercitiu comun..la tarmul marii negre.
0

#4 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 15 September 2006 - 09:23 PM

oo, pai ce n-as dau eu sa vad avioanele trecand pe la mine? trimite-le la caransebes ca eu le-as asculta si in somn, si all day -night 365 zile pe an :)
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#5 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 September 2006 - 09:43 PM

nu stiu daca este un subiect de nivelul nostru......oamenii aia asta sunt platiti sa faca si asta fac....si da dramo trag bani de la buget.
ori te astepti ca armata sa-ti furnizeze un servicu (de aparare nationala in speta) si eventual sa-ti dea si niste bani?
si daca doamne fereste de "raszbel" cum plastic te exprimi sper sa nu ajungi sa plangi ca nu te-au deranjat destul.....
flying is my life...
0

#6 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 15 September 2006 - 09:59 PM

Poate ca este un subiect prea mare pt muschii nostrii. dar totusi cred ca ceva-ceva putem puncta si noi:

1. pe unde am umblat prin europa (aerodroame) nu am gasit nici un fan de aerobaze americane implantate metodic in tarlaua europeana. dar nici macar unu, de samanta!
2. hai sa nu rastalmacim treaba cu bugetul. nu soldele pagubesc bugetul. ci afacerile politice, comisioanele etc. aici chiar sunt paduche, nu stiu nimic palpabil si nici nu vreau sa stiu. De aceea nici nu continui sa imi dau cu parerea.

3. de fapt pe toata lumea deranjaza maniera in care se implanteaza acesti militari. Adica cu cizmele prin livingul altuia. A se vedea accidentele prostesti, scandalurile, dovezile de real curaj ostasesc (gen fuga iute in tara de origine sa nu cumva sa fie judecati pe unde au dat- o de gard) si alte asemenea, pt a ne intari tabloul cu savoare cazona de import.

Si noi avem parte de acelasi tratament: restrictii, tot spatiu aerian necontrolat (conf. coventiei de la chicago) e eminamente militar in Romania anului de gratie 2006 si asa mai departe.

Mai bine ne apucam de automodele, shah, ping pong, golf...
FROGS CAN FLY!
0

#7 Useril este offline   Dramo 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 September 2006 - 09:34 AM

Cum adica este un subiect prea mare?Ash fi vrut sa vad fetele voastre cand vii la munca dimineatza si te trezesti controlat de un filtru ai luptatorilor de la antitero iar apoi la 20 de metri esti oprit de dai baietei si-o fatuca americani ,plini de cosuri si cu fetele cam de adolescenti netrecuti prin viata ,ce au si-un caine lup...adica esti oprit cu o jucarie de-aceea careia ii zice M16 ce pare din plastic...da-te la trei metri de masina..lasa usa deschisa etc.Cum sa va spun da' chestia cu arma indreptata catre mine ,la mine-n tara,nu prea mi-a picat bine...si apoi cand i-am intrebat pe romanasii nostri despre comportamentul americanilor acestia mi-au raspuns:Domnule, noi pazim closca cu punga de aur...nu le putem spune nimika.
Oricum ezercitiul s-a terminat....
Asa ca m-as fi bucurat sa zboare unii dintre noi...dar de unde ,sunt francezii ce-au fost la joaca...asa cum iesim si noi pe undeva si apare cate unul si zice:
nenea nu-mi dai si mie o tura JUCARIA?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu