Buun, sa incep... Acum vreo 3 zile fiind cu masina prin Crevedia am observat pe un camp, intr-un morman de paie, o chestie din plastic ce semana cu o barcuta(mormanul de paie fiind langa o balta). Am oprit si cand am ridicat acea "chestie" din plastic - surpriza - un heli. Nu m-am jucat niciodata cu unul.
L-am luat, l-am curatat de mizerie si am observat ca daca dau switch-ul pe on incep si se aprind niste leduri pe el de zici ca e pom de craciun. De aici deduc ca este functional dar cum sa fac rost de o radiocomanda?
Am vazut ca are un cod pe placa (HH-016R) si cand am cautat pe goagal am reusit sa aflu de pe un forum strain ca i-ar trebui o radiocomanda pe 3 canale si 27mhz.
Jucaria cred ca este o chinezarie intrucat pe ea nu scrie altceva decat "Gyroscope". Acumulatorul este de 3,7v.
Am inceput sa studiez cu ce se mananca acest hobby dar am mult de invatat si deocamdata nu am inteles foarte bine partea de radio. Daca a-si gasi o telecomanda pe 3 canale si 27 mhz ar trebui sa mearga? Sau sunt legate kit emitator - receptor? De asemenea o sa am nevoie si de un incarcator.
Cum pot sa-l ridic in aer?
Multumesc. O sa atasez si cateva imagini cu jucaria.