Pagina 1 din 1
Piese Off Road Unde gasesc
Postat 28 January 2007 - 10:24 PM
imi pare rau ca ma bag asa aiurea in vorba altora dar fara sa vreau am citit anuntul dumneavoastra si tin sa spun ca am avut si eu un vh-x5 cumparat de la magazinul acela de jucarii de langa firma Citroen.Dupa 8-9 ture in forta s-a topit toba dak e posibil asha ceva sau satelitzii diferentzialelor care s-au spart fiinca erau din antimoniu si multe altele.....................in principiu e un chinezism (totul in afara de rulmentul uni-sens de la pull-starter pe care scrie "made in Germany"),oricum daca tineti la ea pastrati-o pana da ortu popii, dak nu , puteti sa-l aruncatzi..............multumesc si imi cer scuze pt interventii..........multa bafta
Aceasta postare a fost editata de Husky: 31 January 2007 - 01:25 PM
ne intalnim la o zeama?.................
Postat 31 January 2007 - 12:04 PM
"11. Va rugam pe cat se poate sa folositi cat mai putine abrevieri, daca le folositi sa includeti cel putin o data (intr-o paranteza) titulatura completa. Nu folositi artificii de scriere/termeni care sunt greu de inteles (ex. folosirea literei k in loc de ca, jargon etc)."
Citat din Regulament
Citat din Regulament
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 31 January 2007 - 12:51 PM
Problema e ca pe langa faptul ca asa scriu, unii asa citesc si chiar gandesc, deci ma indoiesc ca ar intelege regulamentul scris pe stil vechi. Poate ar trebui facuta o traducere a regulamentului, folosind: mha, asha, dak tzinetzi...
:rolleyes:
:rolleyes:
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 31 January 2007 - 01:06 PM
Pune-ti in profil si adresa de messenger, ceilalti pot lua legatura cu tine si acolo poti continua! "E o tara libera" cum zic americanii.
Te scuzam, intelegem situatia. Pentru antrenament, pana scrii mesajul urmator corecteaza si mesajele scrise anterior folosind butonul MODIFICA. Ca le-as corecta eu dar am cam lipsit de la scoala si precis fac greseli... Cand gresesc sterg.
Imi pare rau ca te-am enervat.
Spor la treaba.
Te scuzam, intelegem situatia. Pentru antrenament, pana scrii mesajul urmator corecteaza si mesajele scrise anterior folosind butonul MODIFICA. Ca le-as corecta eu dar am cam lipsit de la scoala si precis fac greseli... Cand gresesc sterg.
Imi pare rau ca te-am enervat.
Spor la treaba.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Arata acest topic
Pagina 1 din 1