Gimbal brushless complet functional , taiat CNC fibra de sticla, electronica by Martinez, motoare 2212 / 70T, pentru camere sub 250g.
Se poate atasa si sistemul de prindere pentru cadrul quad-ului la cere.
pret 520lei
Pagina 1 din 1
Gimbal brushless
Postat 29 August 2013 - 08:41 PM
M-ar interesa pentru un Phantom, sa-l folosesc cu GoPro. Aveti filmari sa vedem cum lucreaza gimbal-ul? Multumesc
Postat 30 August 2013 - 06:28 AM
http://www.dailymoti...n#video=x106avv
...s-ar putea ca acumulatorul de pe jucaria ta sa nu fie suficient sa ai nevoie de ceva curent suplimentar....in cazul ca-i va scadea autonomia prin intercalarea unui consumator in plus (gimbal), apoi masa totala e 300g la care se mai adauda cea a camerei...masa suplimentara adaugata inseamna consum in plus si pentru motoare...apoi PID -ul pentru gimbal se seteaza functie de ce camera montezi (conteaza masa camerei) ca si pozitia ei pe gimbal (dreapta stanga) pentru echilibrare. Eu nu stiu ce camera fofloseste fiecare si e lasat, spre configurare, la alegere.
...s-ar putea ca acumulatorul de pe jucaria ta sa nu fie suficient sa ai nevoie de ceva curent suplimentar....in cazul ca-i va scadea autonomia prin intercalarea unui consumator in plus (gimbal), apoi masa totala e 300g la care se mai adauda cea a camerei...masa suplimentara adaugata inseamna consum in plus si pentru motoare...apoi PID -ul pentru gimbal se seteaza functie de ce camera montezi (conteaza masa camerei) ca si pozitia ei pe gimbal (dreapta stanga) pentru echilibrare. Eu nu stiu ce camera fofloseste fiecare si e lasat, spre configurare, la alegere.
Aceasta postare a fost editata de OldMann: 30 August 2013 - 06:33 AM
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 30 August 2013 - 07:49 AM
...o mica corectie, masa totala gimbal fara camera 210g.
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1