ce conteaza cine se dadea cu ele ideea e ca baiatu isi scotea bani nu?
navomodelism in eforie nord ceva nou
Postat 23 August 2005 - 08:02 AM
kamikaze, la 3 Aug 2005, 21:42, a spus:
pai iti dai seama ca tipul e super norocos - cine mai are ocazia ca locul de munca sa fie in acelasi timp si locul de "joaca" ; ar fi interesant sa apara genul asta de afacere si in celelalte categorii de modelism (aero, auto) cu toate ca ar fi mai riscant ( sau mai mare tariful)
Timpul nu-i pierdut! B)
Important e sa apara CLIENTU'! :D :o Cu BANU'!
Ca dup-aia totul vine de la sine!
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 23 August 2005 - 12:09 PM
da ma la auto ar mai merge, dar la aero iti dai seama ce tarif....................................ca exista mult mai usor posibilitatea de a se strica. Cu toate ca ai putea sa ai la el o super telecomanda care in momentul in care iei mainile de pe comenzi sa adupa avionul la un zbor orizontal, am auzit ca exista asa ceva.
===================================================
:::::: De ce sa dai bani pe masini , cand inca mai exista ranga ! ::::::
:::::: De ce sa dai bani pe masini , cand inca mai exista ranga ! ::::::
Postat 24 August 2005 - 12:42 PM
giroscop...cred ca vrei sa zici mai ''luciffer''......nu ''supertelecomanda'';....da' oricum eu ...''super telecomenzi''.....n-am vazut ......doar p-alea de controlezi tv-ul, sistemul audio, lumina, draperiile si eventual cuptoru' cu microunde :D ........dar in rest nus ce sa zic :D ...cred ca tre' sa mai caut pa net sa ma documentez ...ca am ramas in urma http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sleep.gif
Aceasta postare a fost editata de LOLO: 24 August 2005 - 12:50 PM