Postez pentru un coleg modelist, care nu mai are timp sa zboare si vinde tot ce are. Puteti lua legatura pentru negocieri si detalii direct cu colegul meu.
Cessna RTF spuma 1 m stare buna cu motor brushess 1 kg forta, con si elice cu trei pale, lipo 2200 mah, regulator si servo, mai trebuie receptor PRET 120 ron
Pagina 1 din 1
CESSNA
Postat 09 November 2013 - 06:41 PM
Salu'dom' profesor,ce iti mai face senila vertebrala,un tratament la Bai ?
Ceva poze sa vedem starea lui,marca ?
Multumesc
Ceva poze sa vedem starea lui,marca ?
Multumesc
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
Postat 09 November 2013 - 07:16 PM
Acuma incerc sa pun....
Am numai doua poze....
Pentru @ Danny.....cu spatele ma descurc deocamdata.....stationar....ceea ce-i bine din punctul meu de vedere......tratament din nou la Felix la primavara. Imi este dor de voi. Te rog sa transmiti colegilor toate gandurile bune din partea aeromodelistilor din Iasi
Am numai doua poze....
Pentru @ Danny.....cu spatele ma descurc deocamdata.....stationar....ceea ce-i bine din punctul meu de vedere......tratament din nou la Felix la primavara. Imi este dor de voi. Te rog sa transmiti colegilor toate gandurile bune din partea aeromodelistilor din Iasi
Fisiere atasate
-
CESSNA 1.jpg (162.69K)
Number of downloads: 421 -
Cessna 2.jpg (155.88K)
Number of downloads: 414
Postat 09 November 2013 - 07:24 PM
Multumes mult Dan,
Chiar am nevoie.......important este ca spiritul sa fiebun si la inaltime.....restul sunt detalii
Chiar am nevoie.......important este ca spiritul sa fiebun si la inaltime.....restul sunt detalii
Postat 11 November 2013 - 11:29 AM
Asa ar fi bine, eu numai am postat anuntul.
Iei legatura cu Iulian si va intelegeti voi direct.
Iei legatura cu Iulian si va intelegeti voi direct.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1