Modelism - RHC Forum: Incepator Heli V911 (FP100) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Incepator Heli V911 (FP100)

#1 Useril este offline   silverpsg 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 23-July 13

Postat 07 August 2013 - 07:34 PM

Salut,

Nu am gasit nimic detaliat pe aici (sau nu stiu sa caut cum trebuie :blush:) privind trimul manual pentru jucaria asta. Am citit pe site-urile din afara ca e recomandat sa se regleze manual, in limita posibilitatilor, din linkage rod-uri.

In configurarea initiala, din TX setam jumate trim pe eleron spre stanga si tot cam jumatate in fata pe elevator. Am scurtat linkurile, dupa cum am inteles eu, iar acum am maxim stanga pe eleron dar nu mai am nevoie de trim pe elevator.
E posibil sa ma invart intre variantele astea 100/0 - 50/50 - 0/100 si sa nu anung niciodata la un reglaj initial bun?

Multumesc frumos.

Mentionez ca operatiile le-am facut la peste 1m de sol, in casa, cu baterii incarcate, dupa ce am reglat intai rudder. (TX este in Mod 2)
0

#2 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 07 August 2013 - 09:17 PM

Pe scurt. Cu trim-urile de eleron si elevator pe 0 (adica pe mijloc) reglezi mecanic din lungimea bratelor de servo pina heli sta cit se poate de pe loc in hover, fara sa mearga de capul lui in vreo directie. Nu poti sa o faci perfect, capetele de la bratele alea se pot roti de obicei doar cu o tura intreaga, de aia la sfirsit reglajul fin il faci din trim-uri.
USER BANNED BY ADMIN
0

#3 Useril este offline   silverpsg 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 23-July 13

Postat 08 August 2013 - 08:23 AM

Vezi postareaDanB, la 07 August 2013 - 09:17 PM, a spus:

Pe scurt. Cu trim-urile de eleron si elevator pe 0 (adica pe mijloc) reglezi mecanic din lungimea bratelor de servo pina heli sta cit se poate de pe loc in hover, fara sa mearga de capul lui in vreo directie. Nu poti sa o faci perfect, capetele de la bratele alea se pot roti de obicei doar cu o tura intreaga, de aia la sfirsit reglajul fin il faci din trim-uri.

Multumesc frumos, Dan. Am uitat sa resetez trimul la 0 din TX. O sa mai incerc diseara cum ai recomandat si tu, pe rand, cate o tura :)
Temerea mea e ca nu-l pot scoate din cadranul ala (fata/stanga). O sa revin cu informatii despre cum a mers, poate mai ajuta si pe altcineva.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu