Box RTF:
Quad X4 V2
1 baterie 240mah
1 set de elici de rezerva
Incarcator USB
1 radio
Transmitterul este programabil, stie Dual Rates si calibrare de stickuri. Ledurile se pot aprinde/stinge de pe el. Pentru ce care
detin un radio Walkera Devo 6/7e/8/10/12 si un modul A7105, quadul se poate controla si cu el (evident, mult mai bine).
M-am grabit si am schimbat mufaraia cu micro Deans, pentru ca cele Losi default sunt proaste, asa ca pentru cine nu are un
incarcator adevarat o sa pun un adaptor in pachet. Pentru cine are, pot sa dau o mufa micro Deans ca sa faceti voi ce vreti cu ea.
Quadul e in stare perfecta, doar elicile au mici 'defecte'. Are ~40 de minute de zbor, facute cu 3 baterii, adica cam 2 cicluri
pe fiecare baterie la un timp de zbor de 6:30 per baterie. LED-urile clipesc cand bateria atinge LVC, iar in stare de repaus aceasta
are in jur de 3.7V.
Pret: 180 de lei
Doar predare personala, cu demo, in Bucuresti.
In plus mai pun gratis 2 baterii Nano-tech de 260mah.
Pe lungul drum din China mai am 1 set de elici si 2 motoare de schimb (cw si ccw). Vor fi disponibile cam in 2 saptamani cred, 30 de lei.
Urmeaza si poze.
Inca o chestie: e super bun pentru incepatori, are auto stabilizare perfecta, care pe mine ma scoate din sarite :)
Multumesc pentru vizionare!
Aceasta postare a fost editata de sbstnp: 24 July 2013 - 07:38 PM