Modelism - RHC Forum: Doresc ajutor cu un Cesnna 182 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Doresc ajutor cu un Cesnna 182 plssss

#1 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 09-March 10

Postat 19 July 2013 - 03:37 PM

salut baieti...am un cesnna 182 cu 1,6 m anvergura...din spuma...caut si eu pe cineva care se pricepe si doreste sa ma ajute sa imi faca un suport motor pt el si eventuale reglaje(CG, echilibrat)..contra cost...am rx, electronica....doar ca eu nu ma pricep sa il reglez si e pacat de el ca sta acolo degeaba..doar pt bucuresti valabil
avionul este acesta. : http://www.rhcforum....__1#entry631358
spune-ti un pret pt manopera si dc e ok ne intelegem..va multumesc
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#2 Useril este offline   marian.dumitru74 

• ENID
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3965
  • Inregistrat: 13-December 09
  • Interests:RC-ul

Postat 19 July 2013 - 06:33 PM

Vezi postareaivan alexandru, la 19 July 2013 - 03:37 PM, a spus:

salut baieti...am un cesnna 182 cu 1,6 m anvergura...din spuma...caut si eu pe cineva care se pricepe si doreste sa ma ajute sa imi faca un suport motor pt el si eventuale reglaje(CG, echilibrat)..contra cost...am rx, electronica....doar ca eu nu ma pricep sa il reglez si e pacat de el ca sta acolo degeaba..doar pt bucuresti valabil
avionul este acesta. : http://www.rhcforum....__1#entry631358
spune-ti un pret pt manopera si dc e ok ne intelegem..va multumesc

Prin ce zona a orasului stai ? in functie de zona te duci la unul dintre terenurile de zbor de acolo si sigur se vor gasii colegi care sa te ajute la reglarea lui
0

#3 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 July 2013 - 10:05 AM

berceni..din pacate in week-end cand se intalnesc majoritatea eu cam lucrez..e f greu sa gasesc o zi libera
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#4 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3961
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 20 July 2013 - 10:13 AM

Salut Alex.Nu este greu de facut un suport motor pentru acel model.Iti va trebui insa niste tabla de 2mm-3mm depinde de ce motor pui,unul mai mare si mai puternic necesita o tabla mai dura.Masoara suportul actual asa cum este el.Te intereseaza inaltimea lui(distanta de la panoul de foc pana la placuta unde se fixeaza motorul)si latimea dintre gaurile de prindere.
Trebuie sa-ti iasa ceva de genulasta.

Deci iti va trebui tabla de latimea necesara si lunga cat 2 inaltimi +2 cm pentru laterale.Eu am facut pentru un model similar si a iesit foarte bine.

PS:vad ca panoul tau de foc este aproape terminat.Ar fi bine sa scoti tot ce se poate din el si sa il intaresti cu placaj de 3 mm pe care sa poti monta curat noul batiu.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 20 July 2013 - 10:15 AM

0

#5 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 July 2013 - 02:58 PM

http://www.autorc.ro...cessna-182.html
o sa ii sun de luni sa cer detalii depsre el..prefer sa cumpar unul ca nu e mult

multumesc pt ajutor..orice sfat e util
0

#6 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3961
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 20 July 2013 - 06:03 PM

Nu cred ca se potriveste,modelul FMS cessna are anv.1m si s-ar putea sa fie mic.Du-te cu fuselajul la ei si sigur gasiti o solutie.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu