Modelism - RHC Forum: Vincent Pitesti mare mincinos - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vincent Pitesti mare mincinos

#1 Useril este offline   Sergio 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 225
  • Inregistrat: 26-February 11

Postat 23 August 2014 - 07:58 PM

Salut,

Dupa cum stiti, Vincent din Pitesti a avut doua barcute la vanzare timp de doi ani. Una mica galbena si un outrigger cu ESC-ul ars.
Ne-am dat intalnire la Ikea Bucuresti pt ca avea el de facut cumparaturi. Dupa ce am vazut barcuta cu escul ars I-am propus sa-i dau banii pe loc pt cealalta barcuta care era la Pitesti si sa-i platesc si transportul prin curier. S-a aratar deranjat ca a "carat" barcuta cu el si sa nu ma sperii ca nu este mare greutate sa inlocuiesc un esc. De jena, I-am platit barcuta nu inainte de a ma asigura ca nu mai are si alte probleme inafara de Esc-ul ars.
Am comandat un esc nou de la Catalin din Galati, vicecampion national la navomodele viteza, montajul a fost facut la recomarea lui la Lucian. Pret variator 120A a fost 450 lei.

Dupa montaj, fara sa apuce sa atinga apa, primul esc s-a ars si a fost trimis inapoi la Catalin. Al doi-lea variator tot nou nout, montat tot de prietenul lui Catalin, a avut o viata de 5 secunde (si sunt induldent pt ca au fost doar 2 secunde).

Bineinteles ca am sunat la Catalin sa il intreb ce au variatoarele de se ard. Catalin s-a deplasat de la Galati special pt mine pt a-mi vedea barcuta pt ca nu se pot arde doua variatoare, noi, din senin...

Bineinteles ca dl. Vincent mai avea o problema... la motor... macar daca avea bun simt sa-mi spuna sa cumpar un motor de 200 lei nu sa ma lase sa dau 450 pe un variator.

Numai la el gasiti un Lipo 3s 4200mah si 45C la pretul de 100 Euro, atat a dat el pe un lipo... el le cumpara de unde nu stim noi... are el relatiile lui de unde le cumpara mai scump.

Pe langa faptul ca ce are el este mai bun si scump, mai si minte, macar pt cei 1100 lei primiti, putea sa spuna ca mi-a dat o coca cu acumulator si telecomanda...

Tot spune cat a dat el pe ele in urma cu 4 ani, nu se uita la preturile de acum... o panarama cu fata de adult...

Daca aveti nelamuriri, il puteti intreba toata povestea pe Catalin. El s-a ocupat de barcuta pt ca daca faceam eu vreo legatura, sigur spunea ca eu sunt de vina, ca nu stiu etc.

Sfatul meu, unde scrie vincent din Pitesti, schimbati postul!

Salut!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu