Eu, personal le ador, si imi place sa le fac, chiar daca cunosc doar cateva trucuri, nimic special. Dar vreau sa mai invat cateva, pt. ca m-am plictisit de cele pe care le cunosc, si cred ca si prietenii mei la fel. :D Sunt curios daca exista vreun video explicativ sau tutorial cu trucuri de orice tip in limba romana... daca cunoasteti vreun video de genul sau tutorial, chiar va rog sa lasati un link si va raman dator. :) Si totusi, voi ce parere aveti despre trucuri in general?
Pagina 1 din 1
Trucuri magice pentru incepatori Cui ii plac trucurile magice?
Postat 05 February 2013 - 01:02 PM
si mie imi plac....am ceva gb pe calc cu filmulete explicate..dar in limba engleza...dc vii cu un hdd iti dau tot ce am..asta dc esti din bucuresti...mi-ar placea sa fac o scoala de magie si iluzionism...dar timpul nu imi permite
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
Postat 12 February 2013 - 11:16 AM
Am gasit ceva in limba romana pe fundul paginii de youtube sper sa iti placa, stiu, la prima vedere par simple dar cred ca pot avea un impact mare. Plus ca la descriere mai ziceau ceva si de un site de-al lor in care au o rubrica sau doua doar cu trucuri explicate , ma gandesc ca de siteul acesta e vorba.
Iar uite si videoclipul pe care l-am gasit:
Iar uite si videoclipul pe care l-am gasit:
Postat 25 February 2013 - 01:54 PM
Mai am o intrebare, Cunoasteti vreun serial sau emisiune de unde pot sa primesc si eu niste ponturi sau pronosticuri sprotive? am auzit fara sa vreau, pe cineva cum povestea de ceva emisiune, si nu am reusit sa intreb despre ce e vorba. Iar in cazul in care stiti mai bine despre ce e vorba ziceti-mi si mie sau lasati un link, ma gandesc ca e in youtube emisiunea nu?
Postat 12 July 2013 - 07:38 AM
Marius Fanea, vezi ca site-ul indicat de tine nu mia are trucurile magice, le gasesti doar pe cele de pe youtube. Trucurile de pe dli s-au mutat pe http://trucuri-magice.ro/
Poate editeaza cineva si postul tau sa indice spre locatia corecta.
Poate editeaza cineva si postul tau sa indice spre locatia corecta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1