Individul m-a contactat in legatura cu un model ce il aveam la vanzare pe forum. A insistat ca vrea sa il cumpere, a insistat sa las din pret, ceea ce am si facut, si mi-a dat adresa sa il trimit ca il vrea.
Dupa ce am expediat coletul, la cateva zile l-am sunat sa vad daca a primit coletul si daca e ok. A zis ca nu a avut timp sa il ridice, ca va merge, daca are timp,...etc. Dupa aceasta nu a vrut sa imi mai raspunda la tel. sau pe forum. Teapa consta in faptul ca nici nu a mai binevoit nesimtitul sa il ridice, si bineinteles ca Posta Română mi l-a expediat dupa 10 zile si doua notificari trimise amaratului asta, inapoi la mine.
Eu o sa va dau informatiile care le am despre el, ca nu cumva sa mai pateasca si altul asa ceva cu individul, care banuiesc ca isi va schimba username-ul. Este din REGHIN si am o banuiala ca este unul si acelasi cu alt individ din REGHIN care a mai dat ţepe şi altora.
Adresa pe care mi-a dat-o sa ii trimit coletul este:
SULIGHETEAN ADINA (asta cred ca e fiica-sa, ca a vrut sa ramana in umbra)
Str. Rodnei nr 14 ,REGHIN, jud Mures , tel 0755919661
Individul are momentan la vanzare pe forum un heli si ceva piese, dar se pare ca a inchis brusc cele 2 posturi, probabil vrea sa se reabiliteze, sa isi schimbe username-ul.
Pagina 1 din 1
status_guo Ţepar, nu faceţi afaceri cu el !!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1